Beregn din MC forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at finde 3 selskaber, til at beregne et forsikringstilbud på din  motorcykelforsikring og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere MC forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Lad forsikringsselskaberne beregne din motorcykelforsikring

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at beregne priser på motorcykelforsikring online, men den letteste måde du kan sammenligne MC-Forsikringer på, er ved at indhente flere tilbud på samme gang  - du kan bl.a. benytte Forsikringsportalens gratis service og modtage op til 3 gratis tilbud.

Motorcykler er attraktive – og desværre ikke kun for deres ejere. Derfor handler det også at være godt dækket ind hvis man skulle få sin MC stjålet. Derfor bør du også sikre dig at du har den rette MC forsikring til den rette pris. 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få en billig og god MC forsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din MC forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


6 Gode grunde til at lade Forsikringsportalen indhente flere tilbud

  1. Få styr på din forsikring én gang for alle. Hvis du er som de fleste danskere, så er du allerede længere end de fleste andre, da ca. 50% af alle danskere der overvejer at skifte forsikringer opgiver inden de allerede gået i gang.
  2. Slip for besværet med at ringe rundt til selskaber i øst & vest, og drop telefonkøen
  3. Få den gode pris i første forsøg.
  4. Få gratis rådgivning fra flere forskellige kunderådigvere.
  5. Vælg det bedste tilbud, eller afslå
  6. Lad selskabet flytte forsikringen for dig, og slip for alt det praktiske.