Ansvarsforsikring til MC

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at finde en billig ansvarsforsikring til din MC og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere MC forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Ansvarsforsikring til motorcykel

Når du investerer i en motorcykel i Danmark for derefter at indregistrere den, så er du samtidig forpligtet til også at tegne en ansvarsforsikring i samme ombæring.

Selvom det at købe forsikringer, i forlængelse af et i forvejen meget dyrt motorcykelkøb, måske ikke umiddelbart lyder som det allersjoveste at bruge sine penge på, så er det desværre en nødvendighed. Her på Forsikringsportalen.dk vil vi derfor gerne informere dig omkring ansvarsforsikringens små facetter, så du bliver i stand til at vælge en god ansvarsforsikring, der i sidste ende medvirker til, at du kan suse trygt rundt på din motorcykel.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få en billig og god MC forsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din MC forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad dækker ansvarsforsikringen?

Ansvarsforsikringen dækker de skader, du eventuelt kommer til at forvolde på andre personer og deres ejendele, når du benytter din motorcykel. Med andre ord vil du altså med en ansvarsforsikring få dækket dit erstatningsansvar, hvis du f.eks. kører ind i personbil, og samtidig skader føreren af bilen. En sådan erstatning kan nemt løbe op i mange hundredetusinde kroner, hvorfor ansvarsforsikringen netop er lovpligtig, så private ikke risikerer at stå med en kæmpemæssig gæld resten af livet.

Ansvarsforsikringen dækker hele året rundt, så selvom du skulle benytte din motorcykel i vinterhalvåret, så er du altså også dækket ind i den periode. 

Kasko eller ansvar?

Når du skal købe en ansvarsforsikring til din motorcykel, så kan du i langt de fleste tilfælde trygt vælge det billigste forsikringstilbud. Det forholder sig nemlig sådan, at vilkårene og dækningerne i de forskellige ansvarsforsikringer ligger på et nogenlunde identisk niveau. Dermed ikke sagt, at du helt kan lade være med at undersøge markedet og sætte dig ind i de mange forskellige forsikringstilbuds betingelser, for det er naturligvis altid en god idé at være helt klar over, hvad du skriver under på i forsikringspapirerne. 

En ansvarsforsikring er altså, som tidligere nævnt, lovpligtig, når man som motorcykelejer indregistrerer sin motorcykel. En ansvarsforsikring giver en vis tryghed, når du kører rundt på din motorcykel, men du skal selv tage stilling til, hvorvidt du også har brug for andre dækninger. Forestil dig f.eks., at du er impliceret i et færdselsuheld, hvor både du og din egen motorcykel tager voldsom skade; hvordan står du og din motorcykel stillet i en sådan situation? Med en god og samlet motorcykelforsikring indeholdende en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring behøver du slet ikke at tænke den skrækkelige tanke.

Selvom det altså kun er ansvarsforsikringen, der er lovpligtig, så findes der et hav af forskellige essentielle tilvalgsforsikringer, du klogt kan inkludere i din samlede forsikringspakke.