Få 3 tilbud på din rejseforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 200.000 danskere

Få en billig rejseforsikring

Med en rejseforsikring er der hjælp at hente, hvis der opstår problemer, når du er ude at rejse. Det er ikke lovpligtigt at tegne en rejseforsikring, men det er bestemt en god idé, da det kan blive meget dyrt, hvis uheldet er ude. Undgå stresset ved at indhente 3 gratis tilbud på rejseforsikring hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Rejseforsikring

Når du skal tegne en rejseforsikring, skal du overveje, hvorvidt du ønsker en, der dækker dig hele året eller kun på denne ene rejse, du står overfor. Derudover kan der være forskellige tilvalgsdækninger til visse rejseforsikringer, som dog automatisk hører ind under andre selskabers rejseforsikring.


Grunddækning
Sørg altid for at du har en minimumsdækning, der dækker sygehusophold og hjemtransport – og kontroller at forsikringen også dækker til det land, du skal rejse til.


Enkelt eller helårsrejseforsikring?
Hvis du kun rejser sjældent, kan det oftest bedst betale sig, at du køber en enkeltrejseforsikring de gange, du rejser. Hvis du tværtimod rejser flere gange om året, er en årsrejseforsikringer en rigtig god investering. Visse selskaber kræver, at du har en indboforsikring hos dem, hvis du skal tegne en rejseforsikring. Du skal endvidere være opmærksom på, hvorvidt den rejseforsikring, du tegner, dækker hele verdenen eller eksempelvis kun i Europa.


Afbestillingsforsikring
Du kan tegne en afbestillingsforsikring, der vil dække dig økonomisk, hvis du bliver forhindret i at komme på ferie og har betalt for rejsen. Du kan udvide din rejseforsikring med en afbestillingsforsikring hos de fleste selskaber eller tilkøbe den, det sted du bestiller rejsen, alt afhængigt af, hvor du gør det.


Konkursforsikring
Der kommer desværre som en overraskelse for mange, at rejseforsikringer ikke dækker, når flyselskaber går konkurs. Her skal du selv købe have tilkøbt en konkursforsikring, der dog oftest er billig. Rejser du på en charterrejse med et rejseselskab, der er dækket af rejsegarantifonden, og har købt minimum to overnatninger, vil de hjælpe dig.


Rejser på over 30-60 dage?
Rejser du i længere tid, end hvad din rejseforsikring omfatter, vil den ikke dække dig, hvos uheldet er ude. Derfor er det en god idé, at du undersøger, hvor lang tid den dækker i udlandet inden, at du tager afsted. Her tilbyder mange selskaber, at du kan tegne en særlig tillægsaftale, hvis du skal afsted i længere tid.


Blå sygesikringsbevis

OBS: Det blå sygesikringsbevis har erstattet det gule når du rejser

Siden d. 1. august 2014 har det velkendte gule sygesikringsbevis ikke længere været brugbart, når du rejser og opholder dig i Europa. I stedet skal du medbringe det blå sygesikringsbevis, der i øvrigt kun dækker dig på lige fod med andre borgere i det pågældende EU land.

Læs mere om det blå sygesikringsbevis her.