Få en billig årsrejseforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Billig årsrejseforsikring

Rejseforsikringer er vigtigere end nogensinde før. Hvis du rejser til udlandet og falder og brækker dit ben, dækker det gule sygesikringskort ikke længere hjemtransport. En hjemtransport kan koste op mod 100.000 kr. Med en billig årsrejseforsikring kan du sikre dig imod økonomisk ruin, både før og efter ferien. Undgå stresset og indhent 3 gratis tilbud på en årsrejseforsikring hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på årsrejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din årsrejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Dækning, priser og betingelser årsrejseforsikring

Der er stor forskel i pris og dækninger hos de danske rejseforsikringsselskaber, og der er ligeledes forskel på, om hvorvidt du er dækket i hele verdenen eller kun i EU.

Nogle selskaber er specialiseret i at sælge rejseforsikringer, imens andre tilbyder alle typer af forsikringer. Faktisk tilbyder flere store forsikringsselskaber slet ikke rejseforsikringer, med mindre man allerede har tegnet en anden forsikring, eksempelvis en indbo. Det er en god idé at være opmærksom på om dit forsikringsselskab har egen alarmcentral.