Få en billig afbestillingsforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Afbestillingsforsikring - En del af din rejseforsikring

Når du skal på ferie uden for Danmark, så er det helt essentielt, at du også har tegnet en afbestillingsforsikring, hvad enten du skal på skiferie til Østrig eller på luksustogt til Carribien.

Forestil dig således, at du få dage før afrejsetidspunktet er blevet syg eller kommet til skade, hvorfor du desværre er nødsaget til at afbestille den drømmeferie, der har kostet dig det hvide ud af øjnene.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad er en afbestillingsforsikring, og hvad dækker den?

Når du skal på ferie uden for Danmark, så er det altså – som nævnt – rigtig essentielt, at du har en afbestillingsforsikring. Når du først har booket din rejse, så binder du dig nemlig til købet, og hvis du bliver nødsaget til at annullere rejsen af forskellige årsager, så får du typisk ikke en krone refunderet.

Hvis du vil undgå at komme i den situation, så skal du altså tegne en afbestillingsforsikring, så du ikke risikerer at miste dyrt opsparede penge på en rejse, du aldrig kommer på.


Hvad koster en afbestillingsforsikring?

Afbestillingsforsikringen er ydermere ikke ret dyr, hvorfor der absolut ingen undskyldninger er for ikke at have den tegnet. Prisen på afbestillingsforsikringen udregnes typisk ud fra din rejses samlede pris, men derudover har du også mulighed for at tegne en årlig afbestillingsforsikring, så du er dækket et helt år ad gangen – det er således op til dig selv at vurdere, hvad der er bedst i din situation.


Tillæg til din rejseforsikring

En afbestillingsforsikring erhverves i forlængelse af rejseforsikringen, der i forvejen dækker mod uforudsete udgifter som f.eks. tabt bagage, tyveri, sygebehandling eller eventuel hjemtransport til Danmark. 

Hvis du har spørgsmål til afbestillingsforsikringen, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi står klar til at besvare dine spørgsmål.