Mastercard Rejseforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din rejseforsikring, og spar på dine forsikringer.

 • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
 • Spar penge - Få en billig rejseforsikring
 • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 150.000 danskere

Rejseforsikring med dit Mastercard

betalingskort

Har du et MasterCard får du en række fordele der bl.a. inkluderer en rejseforsikring afhængig af korttype og bank i samarbejde med et forsikringsselskab.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Mastercard hos Nordea

Nordea samarbejder med Tryg om en rejseforsikring til indehavere af Nordea Gold hovedkort samt dennes medrejsende ægtefælle/samlever og deres børn under 23 år, der gælder i op til 60 dage. Mod et tillægsbeløb kan forsikringens varighed forlænges op til 18 måneder. Forsikringen dækker både private rejser og forretningsrejser i hele verden. Et af følgende kriterier skal i øvrigt være opfyldt for at forsikringen dækker:

 • Hele rejsen skal være betalt med kortet
 • Hele transporten skal være betalt med kortet (til og fra destinationen)
 • Hele opholdet skal være betalt med kortet (alle overnatninger)
 • Minimum 50% af rejsen skal være betalt med kortet (ophold og transport)

OBS! Husk at tjekke op på aktuelle betingelser på Nordeas hjemmeside.

Mastercard hos Danske Bank

Danske Bank samarbejder med Codan Forsikring om en rejseforsikring til indehavere af Mastercard Guld og Mastercard Platin samt dennes medrejsende ægtefælle/samlever og deres børn under 23 år, der gælder i op til 60 dage. Forsikringen dækker rejser i Europa som standard med Mastercard Guld og verden som standard med Mastercard Platin. Forsikringen dækker både private rejser og forretningsrejser i hele verden, og der er ikke krav om betaling af rejsen med kortet.

Mastercard hos Jyske Bank

Jysk Bank samarbejder også med Codan Forsikring om en rejseforsikring til indehavere af Mastercard Hovedkort samt dennes medrejsende ægtefælle/samlever og deres børn til og med 23 år, der gælder i op til 30 dage. Mod et tillægsbeløb på 20 kr. pr. person pr. dag kan kan rejseperiodens dækning forlænges. Forsikringen dækker både private rejser og rejser med manuelt arbejde i hele verden. Det er en betingelse for selskabets erstatningspligt:

 • At hele rejsen tilbringes sammen med kortindehaver under
 • At rejsen går til udlandet eller
 • At rejsen nødvendiggør en overnatning eller
 • At rejsen foretages til et sted, der ligger mere end 50 km fra forsikredes faste bopæl/arbejdsplads.


OBS! Læs altid de aktuelle betingelser for forsikringen på din kortudsteders hjemmeside, eller kontakt det forsikringsselskab de samarbejder med.