Rejseforsikring til Afrika

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på rejseforsikring til Afrika

I Afrika er der rig mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser med hjem i bagagen. Kontinentet er meget velbesøgt af europæere, og det er bestemt ikke uden grund, for der bliver budt på nogle helt eventyragtige omgivelser, som vil danne rammerne omkring en ferie, du med garanti sent vil glemme.

Og det er hvad enten du f.eks. skal på safari- eller jagtrejse. Hvis du står foran en tur til Afrika, så er det også helt fundamentalt, at du har rejseforsikringspapirerne i orden. Uden en ordentlig privat rejseforsikring er det nemlig rigtig dyrt for dig at blive syg eller komme til skade under dit ophold. 

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på din rejseforsikring – det er gratis, let og helt uforpligtende!


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvilken rejseforsikring skal jeg have, når jeg skal til Afrika?

Når du rejser til Afrika, og altså dermed samtidig rejser uden for Europa, så dækker det blå sygesikringsbevis ikke længere. Det er derfor essentielt, at du får tegnet en privat rejseforsikring, som vil dække udgifterne til sygehusbehandling, tab og beskadigelse af bagage samt eventuel hjemtransport.

Rejserforsikring er essentielt for dig der skal til Afrika 
Især hjemtransporten er vigtigt at sikre hvis du skal fragtes hjem til Danmark for at få behandling efter en eventuel ulykke. Tager du af sted til Afrika uden en dækkende rejseforsikring, risikerer du altså at sidde tilbage med en kæmpe regning, hvis du bliver syg eller kommer til skade under dit ophold.

Tegn en årsrejseforsikring 
En rejseforsikring kan normalt tegnes pr. rejse eller pr. år. Så hvis du allerede nu er klar over, at drømmerejsen til Afrika nok ikke blive din sidste udenlandsrejse i år, vil det være en rigtig god idé at vælge en årsrejseforsikring, idet du så højst sandsynligt vil opnå besparelser. Derudover slipper du også for alt besværet med at finde en rejseforsikring til fremtidige rejser uden for Europa. 


Essentielt at tegne en rejseforsikring til Afrika

En privat rejseforsikring vil altså skabe rammerne for en tryg og behagelig tur til Afrika uden bekymringer om det forsikringsmæssige, hvis du støder på problemer af den ene eller anden art. Hos Forsikringsportalen anbefaler vi derfor på det kraftigste, at du får undersøgt markedet grundigt for det bedste tilbud på en privat rejseforsikring, så du kun skal koncentrere dig om at nyde din kommende ferie.