Rejseforsikring til Asien

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din rejseforsikring til Asien

Asien byder på masser af fantastiske oplevelser og interessant kultur, der bare skal opleves. I Indien finder du f.eks. det smukke monument, Taj Mahal, og i Kina, Den Kinesiske Mur, der begge er storslåede attraktioner.

Steder du uden tvivl burde overveje at besøge på din rejse til verdens største kontinent. Hvis du står foran en rejse til Asien er det vigtigt, at du også får styr på forsikringen, selv om det måske ikke lige er det, du allermest har lyst til at bruge tid på i forbindelse med din udenlandsrejse. Uden en ordentlig rejseforsikring er det dog rigtig dyrt at blive syg eller komme til skade, hvorfor en privat rejseforsikring ikke er til at komme uden om, når du skal rejse uden for Europa. 

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på din rejseforsikring – det er gratis, let og helt uforpligtende!


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvilken rejseforsikring skal jeg have, når jeg skal til Asien?

Når du rejser uden for Europas grænser er du ikke længere dækket af det blå sygesikringsbevis. Det dækker nemlig kun sygehusbehandling i Europa, så når din rejse går til Asien, forpligter du altså i samme ombæring også dig selv til at investere i en privat rejseforsikring.

Få ro i maven når du rejser til Asien
En rejseforsikring indeholder både dækning mod sygdom og ulykkestilfælde samt eventuel hjemtransport, hvis du skal fragtes hjem til Danmark. En rejseforsikring kan typisk tegnes pr. rejse eller pr. år, så hvis du allerede nu ved, at din tur til Asien højst sandsynligt ikke blive din sidste udenlandsrejse i år, vil det derfor være en god idé at tegne en årsrejseforsikring. På den måde vil du med garanti opnå en mere attraktiv samlet pris, og derudover ikke behøve at bekymre dig om forsikringer på dine fremtidige rejser. 


Udenrigsministerets rejsevejledninger

En privat rejseforsikring giver dig altså - med andre ord – en mere behagelig og tryg rejseoplevelse. Når du tager til Asien, så husk også, at det altid er en god idé at undersøge udenrigsministeriets rejsevejledninger og skrive dig på danskerlisten. Så vil du nemlig altid blive kontaktet, hvis udenrigsministeriet har behov for at formidle vigtige oplysninger til dig under dit ophold i Asien.