Få en billig forsikring på forsikringsportalen og spar på forsikringen

Rejseforsikring til Europa

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din rejseforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig rejseforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Rejseforsikring til Europa

Uanset, om du rejser til de Østrigske alper på skiferie eller blot tager på en weekendtur til Rom, er det vigtigt, at du har en rejseforsikring med på din rejse. Det er siden d. 1. august 2014 også blevet meget aktuelt med en rejseforsikring når du rejser i Europa, da du ikke længere er dækket som var du i Danmark. I stedet er du kun dækket som andre borgere i det land du besøger.


Tjek din rejseforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Hvornår dækker mit blå sygesikringsbevis?

I Danmark og i resten af EU er vi så heldige, at vi har krav på at modtage og få dækket syge- og skadesbehandlinger på lige fod med den resterende befolkning i det land, vi befinder os i. Det europæiske sygesikringsbevis dækker altså med andre ord omkostninger til lægehjælp og andre udgifter på selve skadestuen, hvis du f.eks. brækker benet på skiferien.

I tilfælde af blodprop
Hvis du omvendt får en blodprop i hjernen, og derfor må fragtes hjem til Danmark med ambulancehelikopter, så dækker kortet desværre ikke selve transporten. Netop derfor er det yderst vigtigt, at du får tegnet en rejseforsikring, hvor hjemtransport er inkluderet.

Hjemtransport
En hjemtransport fra Østrig til Danmark kan løbe op i mange tusindekroner – medmindre du altså har den fundamentale rejseforsikring, hvori hjemtransport er inkluderet. Hvis du rejser uden for Europa, er en rejseforsikring endnu mere central, da det blå sygesikringsbevis ikke længere er gældende.

Det blå sygesikringsbevis
Selv om det blå sygesikringsbevis altså dækker selve behandlingen af din sygdom eller skade i Europa, så er det ikke anbefalelsesværdigt, at du dropper at tegne en rejseforsikring, hvor du ville få hjemtransport inkluderet. En rejseforsikring koster desuden ikke en bondegård, så hvorfor ikke gøre som størstedelen af den danske befolkning og investere i en rejseforsikring?

Har du købt en rejseforsikring til Europa skal du medbringe det blå sygesikringsbevis. Det gule sygesikringsbevis gælder ikke længere uden for Danmark. Men det er et krav fra de fleste forsikringsselskaber at det blå sygesikringsbevis medbringes, da rejseforsikringen oftest kun dækker de ekstra udgifter der skulle være i forbindelse med læge- og hospitalsbesøg.

Rejser du til lande der måske tidligere var omfattet af den offentlige sygesikring, men som er uden for EU, vil du ikke længere være dækket hvis du ikke har tegnet en privat rejseforsikring.


Sammenlign tilbud og find den billigste rejseforsikring?

Vi arbejder her hos Forsikringsportalen målrettet på at gøre forsikringsmarkedet så gennemskueligt som muligt. Vi tilbyder derfor en gratis online service, hvor du kan indhente op til 3 tilbud på dine forsikringer. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular og så sørger vi for at du modtager op til 3 helt uforpligtende forsikringstilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som du herefter kan sammenligne på pris og dækning. Prøv det her.

Husk at du ofte kan få samlerabat hvis du samler dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab.


go to top