Rejseforsikring til gravide

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på rejseforsikring til gravide

Når du rejser eller opholder dig i udlandet, så er det altid vigtigt, at du har en form for rejseforsikring med på din rejse. I de fleste tilfælde kan det blå sygesikringsbevis være tiltrækkeligt dækkende, men det forholder sig desværre sådan, at udgifter til hjemtransport ikke er inkluderet i EU's sygesikringsordning. Hvis du tilmed er gravid under din rejse, så er det endnu vigtigere, at du får tegnet en privat rejseforsikring, hvor hjemtransport blandt andet er inkluderet. 

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på din rejseforsikring – det er gratis, let og helt uforpligtende!


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad skal jeg være opmærksom på rent forsikringsmæssigt, når jeg er gravid på min rejse?

Hvis du skal en tur til udlandet, imens du er gravid, så er det en rigtig god idé, at du får tegnet en privat rejseforsikring. Ofte dækker det blå sygesikringsbevis akut opstået tilskadekomst eller sygdom i de fleste europæiske lande, selv om du er gravid, men du skal dog være yderst opmærksom på, at syge- og fødselshjælp efter 8. måned af graviditeten ofte er et undtaget punkt.

Det kan blive en dyr fornøjelse
Hvis du skal færdes i udlandet, imens du er gravid, så er en rejseforsikring, der dækker alle de nødvendige forhold som f.eks. hjemtransport med ambulancefly og fødselshjælp på et internationalt sygehus, uundværlig. Der florerer flere historier på nettet om, at gravide har født i udlandet med omkostninger til følge, der er endt op i flere millioner kroner.

Hav tjek på din forsikringspolice
Hvis du som gravid vil være på den sikre side, når du skal ud at rejse, så skal du derfor læse din forsikringspolice godt igennem, så du er fuldstændig sikker på, at du er dækket til punkt og prikke. Det vil være ærgerligt at få ferien ødelagt af en kæmpe regning til graviditetsbehandling i udlandet. 


Tjek med dit flyselskab

Skal du ud at flyve på din rejse, så er det meget vigtigt, at du undersøger, indtil hvilken graviditetsuge dit flyselskab tillader flyvning. Mange selskaber tillader flyvninger til og med 36. uge – forudsat at graviditeten har været ukompliceret hidtil. Nogle flyselskaber siger dog nej til gravide, der tidligere har født før termin eller haft blodpropper.