Få en billig forsikring på forsikringsportalen og spar på forsikringen

Rejseforsikring til gravide

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din rejseforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig rejseforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Få 3 tilbud på rejseforsikring til gravide

Når du rejser eller opholder dig i udlandet, så er det altid vigtigt, at du har en form for rejseforsikring med på din rejse. I de fleste tilfælde kan det blå sygesikringsbevis være tiltrækkeligt dækkende, men det forholder sig desværre sådan, at udgifter til hjemtransport ikke er inkluderet i EU’s sygesikringsordning. Hvis du tilmed er gravid under din rejse, så er det endnu vigtigere, at du får tegnet en privat rejseforsikring, hvor hjemtransport blandt andet er inkluderet. 


Tjek din rejseforsikring her – få 3 tilbudhttps://tilbud.forsikringsportalen.dk/&rejse

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Hvad skal jeg være opmærksom på rent forsikringsmæssigt, når jeg er gravid på min rejse?

Hvis du skal en tur til udlandet, imens du er gravid, så er det en rigtig god idé, at du får tegnet en privat rejseforsikring. Ofte dækker det blå sygesikringsbevis akut opstået tilskadekomst eller sygdom i de fleste europæiske lande, selv om du er gravid, men du skal dog være yderst opmærksom på, at syge- og fødselshjælp efter 8. måned af graviditeten ofte er et undtaget punkt.

Det kan blive en dyr fornøjelse
Hvis du skal færdes i udlandet, imens du er gravid, så er en rejseforsikring, der dækker alle de nødvendige forhold som f.eks. hjemtransport med ambulancefly og fødselshjælp på et internationalt sygehus, uundværlig. Der florerer flere historier på nettet om, at gravide har født i udlandet med omkostninger til følge, der er endt op i flere millioner kroner.

Hav tjek på din forsikringspolice
Hvis du som gravid vil være på den sikre side, når du skal ud at rejse, så skal du derfor læse din forsikringspolice godt igennem, så du er fuldstændig sikker på, at du er dækket til punkt og prikke. Det vil være ærgerligt at få ferien ødelagt af en kæmpe regning til graviditetsbehandling i udlandet. 


Tjek med dit flyselskab

Skal du ud at flyve på din rejse, så er det meget vigtigt, at du undersøger, indtil hvilken graviditetsuge dit flyselskab tillader flyvning. Mange selskaber tillader flyvninger til og med 36. uge – forudsat at graviditeten har været ukompliceret hidtil. Nogle flyselskaber siger dog nej til gravide, der tidligere har født før termin eller haft blodpropper.


go to top