Rejseforsikring til Kina

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på rejseforsikring til Kina

Kina er i løbet af de eneste år blevet en meget populær destination på mange danskeres udenlandsrejser. Det er der ikke noget at sige til, for landet byder på et væld af oplevelser og spændende kultur.

I Kina finder du f.eks. den kinesiske mur og den forbudte by, der begge to er seværdigheder, man bare skal opleve på tætteste hold en dag. Hvis din næste rejse går til Kina skal du være opmærksom på, at det kan være et kæmpe økonomisk sats for dig at rejse uden en dækkende rejseforsikring, hvis uheldet skulle være ude. 

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på din rejseforsikring – det er gratis, let og helt uforpligtende!


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvilken rejseforsikring skal jeg have, når jeg skal til Kina?

Når du rejser til Kina, og dermed rejser uden for Europa, er du ikke længere dækket af det blå sygesikringsbevis, der kun dækker sygehusbehandling i Europa. I forbindelse med en rejse til Asien bør du altså også købe en dækkende privat rejseforsikring i samme ombæring.

En privat rejseforsikring indeholder dækning mod sygdom og ulykkestilfælde samt eventuel hjemtransport, hvis du skal transporteres hjem til Danmark for at få behandling. En rejseforsikring kan typisk tegnes pr. rejse eller pr. år, men hvis du allerede nu er klar over, at du kommer til at rejse uden for Europa mere end én gang i år, så vil du gøre klogt i at vælge en årsrejseforsikring. 

Få ro i maven, når du skal rejse til Kina
En privat rejseforsikring er klart anbefalelsesværdig, når du skal rejse til Kina. Den sikrer med andre ord, at du kan koncentrere dig fuldt ud om blot at nyde din rejse uden at skulle bekymre dig om, hvordan du står forsikringsmæssigt, hvis du render ind i en ulykke.