Rejseforsikring til skiferie

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Rejseforsikring til skiferien

Hver eneste vinter drager tusindevis af danske skiløbere på ferie mod de europæiske pister for at stå på ski. En sådan skiferie foregår for de fleste helt uden alvorlige skader til følge, imens andre kommer hjem igen med en skade.

For nogle er skaderne desværre også så alvorlige, at de skal have behandling på stedet i udlandet og i nogle tilfælde endda have hjemtransport til Danmark.

Står det så slemt til, så kan det gøre rigtig ondt på pengepungen, hvis man ikke har forsikringspapirerne i orden. Undgå stresset og indhent 3 gratis tilbud hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvilken forsikring skal jeg tegne?

Når du skal på skiferie, så skal du have tegnet en rejseforsikring. Den kan kun tegnes som tillæg til indboforsikringen, men den dækker dog alle hustandens beboere, der er registreret i folkeregisteret på den respektive adresse.

Medrejsende under 21 år
Hvis du har udeboende børn under 21 år, der samtidig ikke har børn boende hos sig, så er de også dækket af forsikringen. Rejseforsikringen giver dig mulighed for at modtage hjælp og behandling 24 timer i døgnet, hvis du f.eks. skulle gå hen og blive syg eller komme til skade på din skiferie.

Undgå uheldig overraskelser
Skal du fragtes tilbage til Danmark, fordi din skade er af en så alvorlig karakter, så dækker forsikringen også disse omkostninger. En hjemrejse fra Europa kan nemt koste flere hundrede tusinde kroner, så det frarådes derfor at undlade rejseforsikringen. Rejseforsikringen dækker desuden også din bagage, hvis du skulle være så uheldig at miste den på din rejse. 


Dækker mit sygesikringsbevis ikke?

Fra d. 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sygesikringskort når du er ude at rejse. Der skal du i stedet bruge det blå EU sygesikringskort. Det blå sygesikringskort dækker nødvendig eller akut lægehjælp, og giver dig kun ret til de samme ydelser som borgerne i det land du besøger, har ret til. Du kan derfor komme til at betale for en del af behandlingen. En eventuel hjemtransport er heller ikke dækket af sygesikringen og kan således blive en halvdyr affære. 

Forsikringsportalen anbefaler
Hos Forsikringsportalen anbefaler vi derfor på det kraftigste, at du får tegnet en rejseforsikring, når du skal på skiferie. De økonomiske omkostninger kan blive uoverskuelige, hvis du kommer til skade på pisten og skal fragtes hjem til Danmark for at få behandling, og ikke har rejseforsikringspapirerne i orden.