Rejseforsikring til Tyrkiet

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på rejseforsikring til Tyrkiet

Tyrkiet, og især solskinsbyen, Alanya, er i løbet af de seneste år blevet et rigtig populært rejsemål for mange danskere – unge som gamle. Hvis du står foran en rejse til Tyrkiet, så er det helt essentielt, at du også har dine forsikringspapirer i orden.

Uden en ordentlig rejseforsikring kan det nemlig gå hen og blive en meget dyrere ferie end først planlagt, da du nemlig ikke vil få dækket eventuel sygehusbehandling og hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse.

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på din rejseforsikring – det er gratis, let og helt uforpligtende!


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Hvilken rejseforsikring skal jeg have, når jeg rejser til Tyrkiet?

Når din rejse går til Tyrkiet, så rejser du uden for Europa, og derfor gælder det blå sygesikringsbevis ikke længere. I stedet vil du gøre klogt i at investere i en privat rejseforsikring, så du stadigvæk vil modtage dækning, hvis du blive syg eller kommer til skade.

En rejseforsikring indeholder både dækning mod sygdom og ulykkestilfælde samt – som tidligere nævnt – eventuel hjemtransport. Forsikringen tegnes typisk pr. rejse eller pr. år. 

Få ro i maven når du rejser
En privat rejseforsikring giver dig altså ro i maven, når du skal på ferie til Tyrkiet. Du slipper for at tænke på det forsikringsmæssige, hvis du f.eks. falder og brækker benet, og i stedet kan du blot koncentrere dig om at nyde din ferie fuldt ud.