Få en billig forsikring på forsikringsportalen og spar på forsikringen

Rejseforsikring til Tyrkiet

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din rejseforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig rejseforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Få 3 tilbud på rejseforsikring til Tyrkiet

Tyrkiet, og især solskinsbyen, Alanya, er i løbet af de seneste år blevet et rigtig populært rejsemål for mange danskere – unge som gamle. Hvis du står foran en rejse til Tyrkiet, så er det helt essentielt, at du også har dine forsikringspapirer i orden.

Uden en ordentlig rejseforsikring kan det nemlig gå hen og blive en meget dyrere ferie end først planlagt, da du nemlig ikke vil få dækket eventuel sygehusbehandling og hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse.

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på din rejseforsikring – det er gratis, let og helt uforpligtende!


Tjek din rejseforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Hvilken rejseforsikring skal jeg have, når jeg rejser til Tyrkiet?

Når din rejse går til Tyrkiet, så rejser du uden for Europa, og derfor gælder det blå sygesikringsbevis ikke længere. I stedet vil du gøre klogt i at investere i en privat rejseforsikring, så du stadigvæk vil modtage dækning, hvis du blive syg eller kommer til skade.

En rejseforsikring indeholder både dækning mod sygdom og ulykkestilfælde samt – som tidligere nævnt – eventuel hjemtransport. Forsikringen tegnes typisk pr. rejse eller pr. år. 

Få ro i maven når du rejser
En privat rejseforsikring giver dig altså ro i maven, når du skal på ferie til Tyrkiet. Du slipper for at tænke på det forsikringsmæssige, hvis du f.eks. falder og brækker benet, og i stedet kan du blot koncentrere dig om at nyde din ferie fuldt ud. 


go to top