Rejseforsikring til Verden

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på rejseforsikring til Verden

Når du står foran en rejse, så er det vigtigt, at du har en rejseforsikring med på din rejse – især hvis destinationen er uden for Europas grænser. Hvis uheldet er ude for dig og din familie, kan jeres ferie nemlig gå hen og blive en rigtig, rigtig dyr fornøjelse.

Hvis du skal behandles i udlandet, og endda skal fragtes hjem med ambulancefly, kan regningen hurtigt ende op i flere hundredetusinde kroner. Der er altså absolut ingen grund til at tage chancen og rejse uden forsikring, for uheldet kan ramme alle – også dig. 

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på din rejseforsikring – det er gratis, let og helt uforpligtende!


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på rejseforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg rejser uden for Europa?

Når du rejser uden for Europas grænser, så er du ikke længere dækket af det blå sygesikringsbevis. Det dækker kun sygehusbehandling i Europa. Du er i stedet tvunget til at tegne en privat rejseforsikring, hvis du ønsker at være dækket ind mod uforudsete hændelser og ulykker på din rejse.

Det kan blive en dyr ferie uden en rejseforsikring 
Er du f.eks. på ferie i USA, så er en rejseforsikring strengt nødvendigt, for ellers skal du selv betale udgifterne til eventuel lægebehandling – og det kan nemt blive en dyr fornøjelse.

Årsrejseforsikring
Forsikringen kan typisk tegnes pr. rejse eller pr. år, så hvis du rejser flere gange om året, kan det sagtens betale sig at vælge en årsrejseforsikring, da du helt sikkert vil opnå en bedre pris den vej. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om forsikringer, når du skal ud at rejse. For du er altid dækket.