Er du træt af telefonkøer?

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Slip for telefonkøerne når du skal have styr på forsikringerne

Er du træt af at spilde din tid på at vente i telefonkø, når det er DIG der vil købe noget? Gør som over 50.000 andre danskere, der har indhentet gratis forsikringstilbud via Forsikringsportalen.dk.

Indtast dine oplysninger 1 gang, hurtigt og enkelt, og lad forsikringsselskaberne om at kontakte dig med uforpligtigende tilbud på dine forsikringer.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Sammenlign dine tilbud

Vi sørger for at 3 forskellige forsikringsselskaber kontakter dig med tilbud, så du nemt kan sammenligne tilbuddene på pris og dækning. Det er gratis og helt uforpligtende at indhente tilbud gennem Forsikringsportalen. Du kan med fordel indhente tilbud på alle dine forsikringer med henblik på at samle dem ét sted, da der på denne måde kan opnås betydelige rabatter.


Sådan gør du

Gennemgå dine nuværende forsikringer og find ud af hvad du vil opnå ved at indhente nye tilbud på dem. Hav alle dine oplysninger klar og indtast dem i vores formular. Du behøver kun at indtaste dem 1 gang for at få 3 gratis tilbud. Forsikringsselskaberne vil derefter tage kontakt til dig i løbet af 1-3 hverdage. Er tilbuddene ikke interessante kan du frit vælge at takke nej til dem alle. Der er ingen forpligtelser. Du kan se hvordan Forsikringsportalens koncept fungerer her