Test din forsikring - før du binder dig

Det kan være en rigtig svær proces at finde frem til lige præcis den forsikring, der matcher med dine behov, idet det brede udvalg af forskellige forsikringer gør det til en rigtig forvirrende og tidskrævende proces at vælge forsikring. Hvis man er tålmodig og lægger kræfter i arbejdet, skal man nok finde en god og dækkende forsikring, men her på Forsikringsportalen klarer vi besværet for dig, uden du skal løfte så meget som en lillefinger – benyt dig blot af vores tilbudsformular og så hjælper vi dig med at kickstarte din forsikring test. Når tilbudene er i hus er det vigtigt at sammenligne dem grundigt, og på den rigtige måde. 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Sammenlign priser og dækning

Når du skal finde den rigtige forsikring, skal du forberede dig grundigt, før valget træffes. Det er for det første en rigtig god idé at indsamle tilbud fra en bred skare af selskaber, hvorefter du kan sammenligne priserne og dækningerne på nettet. Foruden prisen og dækningen, der varierer fra selskab til selskab, er det også essentielt at kigge på selvrisikoen og betingelserne. En billig forsikring har nemlig som hovedregel også en høj selvrisiko, hvorfor du skal overveje nøje, om du ikke er bedre tjent med en forholdsvis dyr forsikring, hvor selvrisikoen er lav. Betingelserne skal også studeres grundigt, så du ved, hvad du er forpligtet til fra selskab til selskab.


Få gratis hjælp og tips til din forsikring test

Når du endelig har fundet et interessant tilbud hos et selskab, kan du med fordel slå dem op på Trustpilot, så du kan se kommentarer og bemærkninger fra andre kunder, der har investeret i forsikringer fra samme selskab, du har interesse i. Denne metode kan også sagtens fungere, hvis du allerede har en forsikring, men blot føler, at du betaler for meget for din nuværende. På internettet findes der også forskellige portaler, der gratis og uforpligtende hjælper dig med at sammenligne forsikringer, hvilket giver dig et rigtig godt overblik. I den situation kan Forsikringsportalen altså, som nævnt tidligere, også være behjælpelig. Hvis du blot udfylder vores tilbudsformular, modtager du samme gode tilbud på forsikringer.


En forsikring kan sikre dig en økonomisk fremtid