Bliv tryg med den rigtige forsikring

Dækker din forsikring de behov, som du har netop nu? De fleste af os tjekker sjældent, om de forsikringer vi tegnede i tidernes morgen, er optimale i forhold til den livsstil, vi har på nuværende tidspunkt. Det er vigtigt at du reflekterer over, hvor omfangsrig forsikringen skal være. Derudover kan der også være mange penge at spare uden at gå på kompromis med dækningen. Spar penge ved at indhente 3 gratis tilbud på Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Det er ikke nok, at prisen er billig

At være rigtig dækket ind mod det der kan ske i fremtiden gør, at du kan føle dig mere tryg i nutiden. Vi kender alle til at tingene kan gå galt, men vi kan selv gøre noget for at minimere omkostningerne. Vi kan nemlig forsikre det, som vi har kært. Når du skal tegne hvilken som helst forsikring, er det både vigtigt, at du ser på de forskellige forsikringsselskabers priser og på deres dækning. Det er ikke nok, at prisen er billig. Det er vigtigt, at garantien for udbetaling af en økonomisk erstatning i forbindelse med en skade eller ulykke også er tilpasset efter, det du ønsker.


Ansvarsforsikring (lovpligtigt) & kaskoforsikring

Når du skal tegne en bilforsikring, er det eksempelvis vigtigt, at du overvejer, hvorvidt om du vil have en kaskoforsikring. I Danmark er det lovpligtigt for alle køretøjer at have en ansvarsforsikring, der dækker de skader eller tab som du direkte eller indirekte kan påføre andre. Kaskoforsikring dækker på den anden side de materielle skader, der kan komme på din bil. Hvis du kører galt uden en kaskoforsikring, kan det altså komme vil at koste dig dyrt, da du selv skal betale at få repareret din bil – eller i værste tilfælde købe en hel ny bil, hvis den gamle bliver totalskadet. Her er det således vigtigt at reflektere over, om du vil tage chancen eller, om du vil føle dig tryg med en mere omfangsrig dækning.


Få 3 gratis og uforpligtende tilbud her