Få en billig forsikring på forsikringsportalen og spar på forsikringen

Billig tyverisikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din tyverisikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig tyverisikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Tyverisikring i hjemmet

I Danmark anmeldes der over 130 indbrud dagligt, hvilket gør os danskere til en meget kedelig rekordindehaver på indbrudsområdet. Ikke nok med, at 130 indbrud om dagen virker absurd højt, er det tal tilmed stadig stigende. Vi danskere er nemlig generelt dårligere end andre lande til at sikre vores hjem mod tyveri med f.eks. specielle dørlåse, vinduesgitre og tyverialarmer. Selvom disse forskellige tyverisikringsmetoder ikke med garanti kan holde ubudne gæster helt ude fra dit hjem, vil der alligevel være en betydeligt mindre risiko for indbrud. Hvis den professionelle indbrudstyv således vurderer, at det er for svært at komme ind i dit hus, vil han nemlig typisk blive afskrækket af den store risiko for at blive opdaget.


Tjek din tyverisikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

En tyverialarm kan være effektiv

Hvis en tyv forsøger på at bryde ind i dit hus eller bare overvejer det, kan en tyverialarm  være en rigtig nyttig investering. Selvom tyverialarmer ikke alene forhindrer indbrud, har de en forebyggede effekt og fortæller hurtigt, hvis der har været ubudne gæster i dit hjem. Tyverialarmernes primære funktion er dog, at de stresser tyven under et indbrud og derfor sørger for, at tyven kommer hurtigt væk igen.  De fleste alarmer er samtidig udstyret med en GSM SIM kort, så de sender en sms, hvis alarmen udløses. Der findes flere forskellige typer alarmanlæg, og de kan både købes med eller uden abonnement, så hvis du overvejer at investere i en alarm til dit hjem, anbefaler vi på Forsikringsportalen, at du undersøger markedet grundigt, så du får den mest effektive alarm til den bedste pris. 


Tyverisikring – nedsætter chancen for, at tyven vælger netop dit hus

Når det gælder tyverisikring af dit hjem, er der som udgangspunkt to steder, du skal sikre: Indgange og flugtveje. Det første, der springer i øjnene, når man ser på et hus, er hoveddøren, idet den typisk vender ud mod offentligheden. Selvom det normalt er din sædvanlige indgang til hus, er det ikke altid tyvens. For det første er din hoveddør installeret med en forsikringsgodkendt lås, der er svær at bryde ind, og for det andet er tyvens chancer for at blive opdaget langt større, hvis han vælger det sted, offentligheden har frit udsyn til. Det kan derfor være en god idé at koncentrere sig om f.eks. kælder- og terrassedøre i stedet, da det er meget lettere indbrudsveje. Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal nedprioritere tyverisikringen på hoveddøren, men du skal blot være opmærksom på, at tyven nok har andre indgangsmuligheder i tankerne. Indgange som f.eks. kælder- og terrassedøre er nemlig ofte ældre og mere slidte end f.eks. din hoveddør, og de er i de fleste tilfælde også placeret, så de vender væk fra naboer og villavejen. Hvis du f.eks. ejer en kælderetage, kan et godt råd derfor være at installere tremmer for dine vinduer eller skrue dem fast med vinkelbeslag, hvis de ikke skal kunne åbnes. Derudover er det også en rigtig god idé at installere nye vinduer og låse i samtlige døre i dit hus, da et indbrud så vil være forbundet med en langt større risiko. 

Du skal slutteligt være opmærksom på, at effektiv tyverisikring ikke bare er installation af alarm, låse og nye vinduer og døre, men hvordan dit hus er sikret som helhed. Det er derfor essentielt, at du også praktiserer forskellige råd som f.eks. at have lyset eller radioen tændt, når du ikke er hjemme. 


go to top