Forsikringsguiden forsikringsportalen

På forsikringsguiden forsikringsportalen kan du sammenligne priser og tilbud. Vi hjælper 1000'vis af Danskere hver eneste måned med bedre dækninger og billigere forsikringer. 

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 175.000 danskere

Forsikringsguiden

stormrådet, forsikring

Forsikringsguiden - Sammenlign forsikringer online

14 af de større danske forsikringsselskaber er gået sammen (noget modvilligt) om at etablere en gratis tjeneste, hvor du kan sammenligne priser på forsikringer online. På nuværende tidspunkt kan du sammenligne priser på de 5 mest normale forsikringer.  

Forsikringsportalen tilbyder også at du kan få et personligt forsikringstjek. Det er let at komme igang; du vælger de forsikringer du behov for, indsender en formular, og så kan du automatisk følge med i dine tilbud på din egen "MinSide".  


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Har du husket dit årlige forsikringstjek?

Udfyld vores formular her og lad forsikringsportalen hjælpe dig med at give dig et gratis forsikringstjek. Vi sørger for at du får 3 forsikringsstilbud så du kan vælge det bedste tilbud, helt gratis og uden forpligtelser. 


Forsikringsportalens anmeldelse af forsikringsguiden

Du finder forsikringsguiden her

Forsikringsportalens anmeldelse af forsikringsguiden

Tanken bag forsikringsguiden er sådan set god nok – et sted hvor man kan sammenligne forsikringspriser. Men det er samtidigt også tydeligt, at det er udarbejdet af forsikringsselskaberne, der ikke har den store interesse i at gøre markedet gennemsigtigt.


Forsikringsguidens akilleshæl

Brugervenligheden på forsikringsguiden er ikke helt i top. Det kan være svært, at overskue hvad de forskellige ting betyder. Derudover så er der mange ting man skal udfylde, før man overhovedet kan få en pris – et problem der gør sig gældende hos stort set alle forsikringsselskaber, når der skal beregnes priser online. 


Når informationer er indtastet skal man vælge forsikringsselskab!?

So far so good – nu kommer næste udfordring. Du skal vælge ét forsikringsselskab – men kan ikke vælge alle (hvorfor dog det?) Herefter skal du udfylde informationer (igen) og så får du præsenteret en oversigt over priser samt dækninger på den forsikring du har valgt. Oversigtsbilledet er sådan set ganske pænt. Men hvis du f.eks. kunne tænke dig at ændre selvrisiko eller ændre din bilforsikring fra f.eks. en ansvarsforsikring til en kaskoforsikring, så skal man starte forfra – besværligt og frustrerende.

Et spørgsmål Forsikringsguiden burde spørge sig selv om er hvorfor brugerne ikke bare får lov til at få alle priserne stillet til rådighed en gang for alle.


Prisen på forsikring og hvad så?

Ja – godt spørgsmål, for jeg har ingen idé om hvordan jeg kommer videre herfra. Hvis jeg vil beregne prisen hos det billigste selskab, så skal jeg starte helt forfra igen …


Hvem ejer forsikringsguiden?

Brancheforeningen ”Forsikring & pension” står for driften af det nyligt relancerede site. Tidligere hed sammenligningsportalen Forsikringsluppen.


Er Forsikringsguiden retvisende?

Priserne på dine forsikringer kan variere i forhold til hvilke rabatordninger du kan få – og ikke mindst i forhold til en reel forhandling. Men ser man bort fra dette, giver et meget godt billede af, hvor du skal se hen hvis du overvejer at skifte forsikringsselskab


Forskringsguiden – brugernes erfaringer:

Hvad er dine erfaringer med forsikringsguiden? Hvis du hellere vil have et uforpligtende tilbud på dine forsikringer uden at skulle beregne selv, kan du benytte Forsikringsportalens gratis forsikringstilbud, hvor du får op til 3 gratis tilbud - det tager under 5 minutter.