Få en billig Honda forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Honda bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Honda bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din Honda bilforsikring

Honda, der igennem en lang årrække har fremstillet både motorcykler og biler til det meste af kloden, var i 2010 verdens syvende største bilfabrikant. Som bilejer – og derfor også Honda ejer – ved du helt sikkert, hvor svært det er at finde frem til lige præcis den forsikring, der lever op til dine krav for en god og sikker af slagsen. På Forsikringsportalen.dk giver vi dig derfor muligheden for at modtage 3 skarpe tilbud på bilforsikringer, hvor der er mulighed for at spare rigtig mange penge.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Honda

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Honda. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Honda i Danmark

I dag vrimler markedet med uoverskuelige tilbud på bilforsikringer, der er ved at stige os alle til hovedet, hvorfor det kan være ret så svært at finde frem til den bilforsikring, der stemmer overens med dine behov. Det store udbud af bilforsikringer til de mange forskellige bilmærker og biltyper, har altså vanskeliggjort processen en smule, men her vil vi det anderledes - vi har nemlig samlet nogle af de allerbedste tilbud på bilforsikringer, hvor der med garanti er mindst én, der tiltaler dig. Du kan derfor med fordel udfylde vores tilbudsformular, hvor du med et par enkelte klik vil modtage 3 skarpe tilbud – det er både let, hurtigt og helt uforpligtende.

Vi hjælper dig videre til den bedste & billigste Honda bilforsikring

I Danmark er det som bilejer lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan dække ind mod skader på andre individer og deres ejendele, hvis uheldet skulle være ude. Derudover kan du også med fordel, selv om den dog ikke er lovpligtig, investere i en kaskoforsikring, der kan sikre dig mod skader på din egen bil. Ydermere findes der også andre services som f.eks. vejhjælp, der kan flettes ind i din forsikringspakke.

Honda er, som tidligere nævnt, en af sværvægterne i bilbranchen. De har leveret tonsvis af modeller til markedet, hvor især Honda Civic har været særdeles populær igennem tiden. Udfyld vores formular HER, og vi ville undersøge den bedste og billigste forsikring netop til dig og din Honda.

Populære modeller:
- Honda Civic