Billig Mercedes forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Mercedes bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Mercedes forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 200.000 danskere

Mercedes-Benz forsikring

Det store tyske bilmærke har bidraget med en lang række forskellige populære modeller til det meste af verden - modeller der alle er lig med kvalitet, lækkert design og brugervenlighed af højeste niveau. Mercedes-Benz ligger i den øvre prisklasse, og derfor skal de naturligvis forsikres, så der ikke er grund til bekymring, når du kører rundt på de danske veje. Her på Forsikringsportalen giver vi dig mulighed for at modtage 3 skarpe tilbud på bilforsikringer, din Mercedes-Benz fortjener.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på Mercedes forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Mercedes, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Find den mest attraktive Mercedes bilforsikring

Den store efterspørgsel på bilforsikringer til det eksklusive bilmærke Mercedes-Benz, har naturligvis resulteret i et marked, der flyder med uoverskuelige tilbud. Det ændrer dog ikke på, at du skal have en bilforsikring, hvis du vil kunne køre trygt rundt. En forsikring skaber nemlig den tryghed og sikkerhed, du som bilejer har brug for. I Danmark er det som bilejer desuden lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan dække mod skader på andre individer og deres genstande. En kaskoforsikring vil også være at foretrække, da den dækker mod uforudsigelige skader på dit eget køretøj. Derudover skal der også tages stilling til, om du vil have f.eks. vejhjælp inkluderet i din forsikring. De mange valg gør det altså svært at finde frem til den forsikring, der lever op til dine krav. Her på Forsikringsportalen har vi dog gjort den proces en anelse mere problemfri – via vores tilbudsformular har du nemlig mulighed for at modtage de bedste tilbud på bilforsikringer, hvor der er mulighed for at spare rigtig mange penge.

Mercedes i Danmark
Mercedes-Benz har formået at fremstille en lang række modeller, der har været yderst populære i især Danmark igennem mange år. Generelt er Mercedes-Benz symbol på status, kvalitet og luksus. Som eksempel kan der nævnes a-klasse bilen w176, der også er meget populær i hjemlandet Tyskland.

Om Forsikringsportalen.dk

Forsikringsportalen hjælper hver eneste måned 1000'vis af danskere med at få en billigere bilforsikring