Billig Mini forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Mini bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Mini forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på en Mini bilforsikring

Det britiske bilmærke Mini har igennem generationer været symbol på køreglæde og kvalitet. De har leveret biler til det meste af verden siden stiftelsen i 1959, og var faktisk blandt Danmarks mest solgte biler i 60’erne og 70’erne under navnet Morris Mascot. En Mini skal naturligvis forsikres, men som bilejer ved du sikkert, hvor svært det kan være at finde den ultimative forsikring. På Forsikringsportalen har du mulighed for at modtage 3 tilbud på bilforsikringer, hvor der kan være mange penge at spare.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Mini forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Mini, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Find den mest attraktive Mini bilforsikring

Selv om køretøjer fra det britiske bilmærke ikke længere er i overtal på de danske veje, findes der alligevel et hav af forskellige tilbud på bilforsikringer i dag. Det store udbud af bilforsikringer har medvirket til, at det er gået hen og blevet rigtig svært at finde lige præcis den forsikring, der stemmer overens med dine krav. På Forsikringsportalen arbejder for for at gøre forsikringsmarkedet mere gennemskueligt, hvorfor vi har gjort det muligt at modtage 3 favorable tilbud på bilforsikringer, din Mini fortjener. Med et par enkelte klik i vores tilbudsformular er du nemlig et skridt tættere på en forsikring, der lever op til dine krav.

Mini forsikring løsning
I dag er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan dække mod skader på andre personer og deres køretøjer. Desuden er det også en god idé at overveje en investering i en kaskoforsikring, idet du så er dækket ind mod skader på din egen bil. Desuden findes der også ekstra services som f.eks. vejhjælp, der kan inkluderes i din forsikring, hvis du ønsker at være dækket ekstra godt ind mod uforudsete hændelser som trafikuheld og lignende. Her på Forsikringsportalen har du altså via vores tilbudsformular mulighed for at få fingrene i nogle af Danmarks skarpeste forsikringstilbud – det er hurtigt, smertefrit og helt uforpligtende.