Billig SEAT Leon Forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din bilforsikring

Bilforsikringen er for de fleste en stor post i budgettet og der er mange, der betaler alt for meget for at forsikre deres bil. Derfor kan det godt betale sig, at undersøge markedet bl.a. ved at indhente 3 forskellige gratis tilbud på forsikring.

Bilforsikringen er ofte en af de dyrere forsikringer, hvilket også gør den til et konkurrenceparameter for forsikringsselskaberne. Flere forsikringsselskaber sænker priserne på bilforsikringen, når de skal kapre nye kunder og der kan derfor være mange penge at spare, ved at skifte til et billigere selskab. En undersøgelser fra bilisternes organisation FDM viser, at man i flere tilfælde kan halvere den årlige præmie.


Tjek din SEAT Leon Forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Hvilken type bilforsikring?

At finde den rigtige bilforsikring kan være lidt af en udfordring. Dækning og pris hænger dog meget godt sammen og det store spørgsmål er derfor oftest, hvor godt du ønsker at være dækket i tilfælde af et uheld. I den forbindelse findes der to typer for bilforsikringer, som du skal tage stilling til:

Husk at tjekke op på

Priserne ændrer sig dog også konstant og det er derfor værd, at tage sin bilforsikring til et serviceeftersyn. I en undersøgelse fra FDM viser det sig, at forsikringsselskaberne siden 2002 i gennemsnit har sat deres præmie op med 42%, på trods af, at erstatningsprocenterne er faldet med 8%. Der er dermed ingen tvivl om, at bilforsikringerne er en god forretning for forsikringsselskaberne. Med de høje indtjeninger, er der ekstra incitament for at presse sit forsikringsselskab og sammenligne sine forsikringer for at se, hvorvidt man snyder sig selv for en billig bilforsikring.De mest almindelige modeller
go to top