Hybrid og el-bil forsikring

Indhent 3 gratis & personlige tilbud på din el- eller hybrid bilforsikring og spar op til 30% på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 200.000 danskere

El-bil og hybrid bilforsikring

Ejer du en af de eftertragtede el-biler eller hybrid biler, så handler det om at finde den helt rigtige bilforsikring. Der kan være mange 1000 kr at spare hvert eneste år på din bilforsikring, prøv Forsikringsportalens gratis service og tjek dine forsikringer. 

Når du køber en hybrid- eller elbil, skal den forsikres på samme måde som enhver anden bil. Prisen kan dog godt se, en anelse anderledes ud, da mange forsikringsselskaber erfarer at at ejere af elbiler samt hybridbiler udgør en lavere risiko end gennemsnittet.

Af den grund tilbyder en del forsikringsselskaber store besparelser på bilforsikringer for hybrid og elbiler. Vi hjælper dig med at finde den bedst dækkende og billigste forsikring til din el- eller hybridbil. Du skal blot udfylde vores formular her


Værd at vide om el & hybridbiler

Elbiler er ikke kun "grønne" men kan også være et attraktivt økonomisk alternativ til traditionelle biler. Ser man på totalomkostninger for en elbil, finder man ud af at den både er billig at køre og at eje, i forhold til en sammenlignelig brændstof drevet bill. Det gælder udgifter til brændstof såvel som lavere service- og driftsomkostninger. 

Hos Forsikringsportalen.dk kan du ubesværet indhente 3 tilbud, der matcher dine behov bedst – og spare mange penge samtidig. Det er gratis og uforpligtende - vi gør det nemmere at få den bedste dækning til den rette pris.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få 3 gratis tilbud på forsikring til din el- og hybridbil.

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber kæmpe om din bilforsikring. Helt gratis, og uden forpligtelser.