Børneulykkeforsikring

Er dit barn godt sikret? Lad forsikringsportalen hjælpe med at sikre dit barn bedst muligt.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 175.000 danskere

Børneforsikring - hvornår er dit barn dækket?

Det er ingen hemmelighed, at forsikringer er yderst vigtige for dig og din familie – især hvis du har børn boende i hjemmet. Børneforsikringer bidrager nemlig til en tryg tilværelse, hvor du ikke skal bekymre dig om at rende ind i uheld i din dagligdag. Undgå stresset og indhent 3 gratis tilbud på børneforsikring.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på Børneulykkesforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din børneulykkesforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Ulykkesforsikringen er essentiel

En ulykkesforsikring er altså én af de forsikringer, du gør klogt i at investere i, hvis du har børn i hjemmet. Den tegnes som udgangspunkt på barnet personligt, og du kan individuelt vurdere, hvilken sum, der skal udbetales, hvis barnet ved en ulykke bliver 100% invalid.

Prisen på en ulykkesforsikring ligger i den lave ende, omkring 500 for en oprettelse, hvilket bestemt ikke er meget, hvis du kan sikre dine børn en økonomisk fremtid på den måde, hvis der sker en ulykke. Børneulykkesforsikringen dækker dit barn hele døgnet, til det fylder 18 år. 


Overvej en elektronikforsikring

En elektronikforsikring er et andet punkt, du bør overveje, hvis du har børn i hjemmet. Børn har det nemlig med at ødelægge elektronisk udstyr som Smartphones og computere i ny og næ, hvorfor man vil gøre klogt i at forsikre disse genstande, så en eventuel reparation ikke bliver økonomisk uoverskueligt. Derudover er fordelen ved denne forsikring også, at du efterfølgende slipper for at investere i dyre forsikringer, når du køber nyt udstyr. 

Når du har børn i hjemmet, er det altså rigtig vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan dine børn er dækket af jeres forsikringer. Hvis du er på udkig efter for eksempel en ulykkesforsikring, kan du med fordel benytte dig af Forsikringsportalens tilbudsformular, hvor du gratis og 100% uforpligtende modtager tre tilbud på forsikringer, der er helt i top.