Få 3 gratis tilbud på din campingvognforsikring

Alt for mange dansker betaler alt for meget på deres campingvognforsikring. Se om du er en af dem og lad forsikringsselskaberne kæmpe om prisen på din forsikring. Indhent 3 GRATIS tilbud helt uden forpligtelse og find en billig campingvognforsikring.


Få en billigere campingvognsforsikring. Vælg dine forsikringer her og få 3 tilbud

Lad Forsikringsportalen finde din nye forsikring

klik her for husforsikring
  • Gratis
  • Let
  • Ingen forpligtelse

Du har valgt ud af forsikringer
Vis alle ({{main_model.products.length - num_front}} forsikringer)
Tip: Vælg flere forsikringer og få større besparelser

Få 3 gratis tilbud på din campingvognsforsikring

Når du skal forsikre din campingvogn, så behøver du ikke en ansvarsforsikring, som ellers er lovpligtig i de fleste tilfælde. Denne dækning har du nemlig allerede igennem bilens trækkrogs-forsikring. Forvolder du skade på andre via din campingvogn, betyder det dermed, at din ansvarsforsikring via bilen dækker. Du skal som hovedregel derfor kun købe en kaskoforsikring, der dækker de skader der kan opstå på din campingvogn imens den er parkeret, ved hærved, færdselsuheld, brand og tyveri. Forsikringen dækker også selve campingvognen, samt skader på forteltet og dets indbo som f.eks. køkkengrej og møbler. Du skal dermed blot forsikre dig, at forsikringssummen for indboet svare til værdien for indboet af campingvognen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din campingvognforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, og give dig et bud på at finde den billigste campingvognforsikring. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Tyveri

Når du køber en forsikring til din campingvogn, skal du være ekstra opmærksom på forsikringsdækningen ved tyveri, da penge og smykker for eksempel ikke bliver erstattet. Andre genstande af værdi kan på samme måde være begrænset dækket. Det er derfor altid en god idé, at lade de værdifulde genstande blive hjemme.

Hvornår bliver jeg dækket?
Forsikringen dækker som udgangspunkt kun, når vinduer eller døre er brækket op og tingene ikke er synlige udefra. Det er derfor en god idé, at gemme genstande af værdi væk når du ikke opholder dig i campingvognen, så de ikke ligger synligt fremme fra eventuelle ubudne gæster.


Kørsel i udlandet

Har du købt en forsikring til din campingvogn, så er du automatisk dækket af en særlig udvidet redningsforsikringen fra SOS international. Kommer du ud for et uheld, skal du dermed blot ringe på +45 70 10 50 52, eller medbringe SOS-kortet. Kortet kan printes på hjemmesiden for dit personlige forsikringsselskab eller på SOS's hjemmeside.