God Børneulykkesforsikring

Er dit barn godt sikret? Lad forsikringsportalen hjælpe med at sikre dit barn bedst muligt.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Den bedste børneulykkesforsikring

Vi forsikrer vores bil, vores hus og indbo, sågar vores hund er forsikret fra snude til hale. Men hvad med vores dyrebareste eje – vores børn? Få 3 tilbud på børneulykkesforsikring her, så dine kære er ordentlig forsikret.

Vidste du: Børn er ikke længere dækket af skolen og daginstitutionens forsikringer, så du skal derfor selv sørge for, at dit barn er forsikret.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på Børneulykkesforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din børneulykkesforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Er dit barn forsikret igennem din egen forsikring?

Er dit barn sikret hvis det kommer galt afsted under sport eller på legepladsen? Og har du taget højde for de nye regler, der ikke tillader kommunerne at have en ulykkesforsikring for dit barn mens det er i skole, i SFO eller i daginstitution?

Det er forskelligt fra forsikring hvor lang tid børn er dækket af forældrenes egen ulykkesforsikring. I nogle tilfælde er børn slet ikke dækket, i andre tilfælde er de dækket i de første leveår, og nogle ordninger sikrer at barnet er dækket indtil til det fylder 18 år (Det er dog mere undtagelsen end reglen).

Børneulykkesforsikringen dækker typisk barnet overalt - både i skolen, i sportsklubben og på legepladsen. Nogle børneulykkesforsikringer dækker også dit barn under et evt. fritidsarbejde.

Almindeligvis vil forsikringen dække fysiske og psykiske varige mén som følge af en ulykke, transport- og behandlingsudgifter, begravelseshjælp, farlig sport og hospitalskompensation m.m. hvis dit barn får diagnosticeret en alvorlig eller kritisk sygdom. Derudover kan det også være en god idé at tjekke dækning for tandskader. 

På Forsikringsportalen hjælpe vi familier med at indhente tilbud på dine forsikringer, så du kan sikre dig at hele familien er godt dækket og til den rigtige pris. Du vælger blot de forsikringer du umiddelbart mener I har behov for, udfylder vores formular, og så arbejder vores system automatisk med at matche din forespørgsel med de bedste match. Det er en god anledning til at få gennemgået dit samlede dækningsbehov, og få snakket med flere uddannede rådgivere, hvor du kan forhandle om din samlede pris. På den måde kan du sikre dig at du har fået et opdateret forsikringstjek, og du samtidigt har præcis de dækninger der er behov - og i mange tilfælde, til en bedre pris end du har nu.