Hackerforsikring

I de seneste år har der været et stigende antal indbrud i specielt virksomheders netbankskontoer. Hvis du som privat får regninger og abonnementer, som du aldrig har købt, dumpet ind ad døren, så er der en stor risiko for, at din identitet bliver misbrugt på nettet. Som udgangspunkt dækker banken, hvis du mister penge på din privatkonti, men det forholder sig desværre helt anderledes for din firmakonto. Din virksomhed løber nemlig en stor risiko ved at bruge netbank, hvis du ikke har tegnet en særlig hackerforsikring mod hackerangreb. Banken dækker således ikke tabet, hvis en it-nørd f.eks. tømmer din erhvervskonto. Forsikringsportalen anbefaler derfor på det kraftigste, at du får tegnet en hackerforsikring, så du ikke skal bekymre dig om angreb fra hackere på din virksomhed.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad dækker en hackerforsikring?

En hackerforsikring er et meget simpel og billigt forsikringsprodukt, der dækker tab fra elektronisk tyveri af penge eller varer. En sådan forsikring kombineret med en sund fornuft gør, at din virksomhed ikke bringes i økonomisk fare som følge af et hackerangreb. Selvom der ikke findes en 110% procent sikker løsning, så vil ovenstående dog sikre, at du som virksomhedsejer ikke skal bekymre dig om hackerangreb i dagligdagen. Du bør desuden også sikre dig, at alt it-udstyr er korrekt beskyttet mod virus. Hvis ikke udstyret er korrekt beskyttet, kan det således blive svært at få en forsikring til at dække eventuelle hackerforsøg.