Hackerforsikring

I de seneste år har der været et stigende antal indbrud i specielt virksomheders netbankskonti. Her kan en hackerforsikring hjælpe med at reducere virksomhedens risiko - for der kan blive tale om store økonomiske tab. 

Hvis du som privat får regninger og abonnementer, som du aldrig har købt, kan der være en risiko for at din identitet bliver misbrugt på nettet. Som udgangspunkt dækker banken, hvis du mister penge på din privatkonto, men det forholder sig desværre helt anderledes for firmakontoen.

Virksomheder løber nemlig en stor risiko ved at bruge netbank, hvis der ikke er tegnet en særlig hackerforsikring mod hackerangreb. Banken dækker således ikke tabet, hvis en it kyndig får adgang og f.eks. tømmer erhvervskontoen. Forsikringsportalen anbefaler derfor at virsomheder overvejer sin afdækning af risiko ved at tegne en hackerforsikring, så fokus for erhvervsdrivene er vækst fremfor bekymring om angreb fra hackere på virksomheden.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad dækker en hackerforsikring?

En hackerforsikring er et meget simpel og billigt forsikringsprodukt, der dækker tab fra elektronisk tyveri af penge eller varer. En sådan forsikring kombineret med en sund fornuft gør, at din virksomhed ikke bringes i økonomisk fare som følge af et hackerangreb. Selvom der ikke findes en 110% procent sikker løsning, så vil ovenstående dog sikre, at du som virksomhedsejer ikke skal bekymre dig om hackerangreb i dagligdagen. Du bør desuden også sikre dig, at alt it-udstyr er korrekt beskyttet mod virus. Hvis ikke udstyret er korrekt beskyttet, kan det således blive svært at få en forsikring til at dække eventuelle hackerforsøg.