Find forsikringsbetingelser fra forskellige forsikringsselskaber

Få de bedste forsikringsbetingelser ved både at sammenligne priser og dækninger på din forsikringer.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


De 2 vigtige elementer ved forsikringsskifte

2 ting du har du brug for at vide for at skifte forsikringsselskab

  1. Prisen på din forsikring.  Vi vil alle have billige forsikringer - men før du rigtigt kan vurdere om forsikringsprisen er billigst, er  når du sammenholder med dækningerne (forsikringsbetingelser)
  2. Forsikringsbetingelser: Der er på dette papir der står hvad du reelt betaler for. Da forsikringer og dækninger varierer, er det her du kan se i hvilke situationer din forsikring kan hjælpe dig, og hvornår den ikke dækker

Vi har brug for dit input!

Tanken er at samle alle forsikringsbetingelser et sted, så du slipper for at alle betingelser for de forskellige steder. Men hvordan skal vi bygge servicen op? Det er her vi har behov for dit input. Kom med dit forslag ved udfylde vores formular nedenunder. Vi offentliggør ikke dit navn hvis du ikke ønsker det (Skriv det så som en note, og så sletter vi den offentlige kommentar). Vi benytter ikke din e-mail adresse med mindre du melder dig til vores nyhedsbrev. Vi ser frem til at høre dine forslag. Er du blot på udkig efter et forsikringstilbud, kan du benytte vores andre gratis services.

Mvh Redaktionen

Forsikringsportalen.dk