Få en billig forsikring på forsikringsportalen og spar på forsikringen

Gratis råd til din forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din forsikring, og spar på dine forsikringer.

 • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
 • Spar penge - få en billig forsikring
 • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Gode og gratis råd om forsikringer

At have forsikringer hjælper dig hvis du får en skade og kan derved sikre dig økonomisk tryghed. I nogle tilfælde er det lovpligtig at tegne en forsikring, og andre gange er det frivilligt. 


Gratis tilbud på dine forsikringer her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

 • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
 • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
 • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Indrømmet – Forsikringer kan være dyre og uoverskuelige

Forsikringsportalen.dk er sitet til dig, som vil have billigere forsikringer og bruge på dine penge på noget, der er sjovere end at race rundt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Denne forsikringsguide er din mulighed for at spare mange penge og sikre, at dine behov er dækket ved at finde lige den forsikring, du har brug for – gratis, nemt og hurtigt.


Hvordan finder jeg en billig forsikring?

Man får oftest, hvad man betaler for, og det gør sig også gældende, når det gælder forsikringer. Så længe at du ikke får en skade, kan du i princippet være ligeglad med udbetalingerne, men når skaden sker, er det at forsikringen skal sikre dig økonomisk tryghed. Derfor kan det være en god idé, at du sætter dig ind i, hvilke specifikke behov du har. Skal du have fx have en høj eller en lav selvrisiko? – jo højere selvrisiko du vælger, desto billigere forsikring kan du nemlig få. Det er forsikringsselskabets måde at “belønne” dig på for at tage en større chance. Derfor kan du ikke kun sammenligne de forskellige selskabers pris (som kaldes forsikringspræmien).


Forhandling af forsikring er købmandsskab

Forsikringer fungerer på samme måde som mange andre produkter – køber du flere samme sted, så er der også en god sandsynlighed for at få samlerabat på din forsikring. Men du skal altid checke forsikringsbetingelserne – det er her, at du kan læse, hvad du får for pengene. Hvad dækker forsikringen, og hvad dækker den ikke? I en forhandlingssituation gælder det også om at lave lidt hjemmearbejde først. Hvad har du af værdier? Hvor vigtigt er det fx med en lånebil, hvis din bil ikke kan køre pga. af en skade? Har du brug for at sikre dit helbred? Jo flere af disse spørgsmål du har afklaret, desto større er din chance også for at få enten en bedre dækning, billigere forsikring eller endda begge dele.


Udbetaling af skader og forsikring

Du har som udgangspunkt altid lige rettigheder j.f. dine forsikringsbetingelser, men vurdering og takseringen af skader svinger fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. De mere etablerede selskaber værner om deres omdømme ved at yde god service og en fair tilbagebetaling. Derudover har du som forbruger også mulighed for at anke afgørelser til det uvildige fællesråd for forsikring & pension – dette retter forsikringsselskaberne sig efter.


Sådan fungerer forsikringsselskaberne

Hvis vi forestiller os at uheld sker som i et terningspil: slår du tre seks′ere i træk, så får du en skade, og mister 15.000 kr. Det er der jo lille chance for – men sker det, er det ærgeligt.

Forsikringsselskaberne sørger for at samle alle, der spiller “spillet” i en pulje, der alle betaler en mindre afgift hver gang terningerne ruller – på den måde vil chancerne for at udbetale i højere grad blive udlignet (og risikoen påhviler nu selskabet).

Når en spiller “taber” og har købt en forsikring, vil deltagerne i spillet ikke mærke den store forskel, da alle betaler et fast beløb – for chancen for at få tre ens seks’ere er den samme uanset.  

Forsikringsselskabet kan således på mange måde minde om en bookmaker, der regner risiko ud – de ved, at de skal udbetale penge en gang imellem, men banken vinder i de fleste tilfælde. Forsikringsselskaberne tager så en lidt højere pris end den samlede risiko. Det er her fortjenesten ligger.

Med andre ord kan man sige, at forsikringsselskaber lever af at prisfastsætte risiko. Det betyder altså, at den “rå pris” må være den samme – hertil kommer så driftsomkostningerne.

Forsikringsselskaber kan tjene flere penge ved at:

 • Reducere deres skadesudbetalinger 
 • Have en lidt højere pris, men yde en bedre service, når skaden sker

Portaler og relevant information om forsikring online

Forsikringsportalen.dk og forsikringsluppen tilbyder at sammenligne forskellige typer af forsikringer. Derudover er der Brancheorganisationen for Forsikring, hvor du kan læse alt om skader, dine rettigheder og forskelle på forsikringer.

Hvis du vil vide mere om de respektive selskaber, kan du f.eks. checke hjemmesiderne fra forsikringsselskaberne, du kan se en oversigt over forsikringsselskaber her – flere tilbyder at du kan købe dine forsikringer online – og derudover kan du se betingelserne.

Hvis du gerne vil lade forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud kan du med fordel prøve vores gratis service her, så opretter vi dine forespørgsel og sender dine forsikringer i udbud, nemt & gratis


Forhandling af forsikring?

Der findes flere måder at købe sine forsikringer på. De fleste forsikringer udbyder deres forsikringer igennem flere kanaler – du kan fx søge en billig forsikring ved at benytte en af følgende muligheder

 • Telefon
 • Online køb af forsikringer eller beregn en pris
 • Online forsikringstilbud
 • Via en assurandør (Traditionel sælger)
 • Via bank eller andre sammenarbejdspartnere

Samlerabatter, fordelspriser og forsikringsaftaler på forsikring

Forsikringsmarkedet er knap så gennemsigtigt, fordi at dine priser på forsikringerne afhænger af, om du har flere forsikringsprodukter i samme selskab. 

Derfor kan det være værd at overveje at samle flere forsikringer et sted. Det øger din sandsynlighed for at få en god pris.

Lav et grundigt forarbejde, så du er klar over, hvad dine behov er i dag, og hvad du betaler for dine forsikringer i dag. Som tiderne skifter, så skifter ens forsikringsbehov også. Du kan fx have anskaffet dig flere ejendele og derfor være underforsikret på din eksisterende indboforsikring. Derfor kan en årlig forsikringsgennemgang, hvor du tjekker dine behov være en god forretning.

I tvivl om hvilken forsikring der passer til dig? Se vores side om forsikringer.


go to top