Få styr på Forsikring og Pension

Forsikringsportalen hjælper 1000'vis af Danskere hver eneste måned med bedre dækninger og billigere forsikringer. Helt gratis og uden forpligtelser. 

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Forsikring og Pension Danmark

Få styr på din forsikring

Forsikring og Pension er sammenslutning af forsikringsselskaber og pensionsselskabere i Danmark. Deres formål er således at tjene branchens velbefindende. Det er ligeledes forsikring & pension der er talerør fra branchen, selvom man til tider ser enkelte selskaber fremstå i medier med diverse holdninger.

Lad Forsikringsportalen.dk hjælpe med at du får 3 gode tilbud på dine forsikringer. Det er gratis, let og helt uforpligtende! Du finder vores formular her


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Har du husket dit årlige forsikringstjek?

Udfyld vores formular her og lad forsikringsportalen hjælpe dig med at give dig et gratis forsikringstjek. Vi sørger for at du får 3 forsikringsstilbud så du kan vælge det bedste tilbud, helt gratis og uden forpligtelser. 


Mere info om Forsikring og Pension

Udover at F&P er en interesseorganisation for både forsikringsbranchen og pensionsbranchen driver foreningen forsikringsluppen, forsikringsguiden og ligeledes forsikringsoplysningen. De stiller altså sin viden til rådighed for privatpersoner og medier om forsikringer og hvad der relaterer hertil.

Du finder Forsikring og Pension her: www.forsikringogpension.dk