Brugt af over 250.000 danskere

Forsikringssluppen kan være en genvej til billigere forsikring

Forsikringsluppen er en hjemmeside som er lavet af brancheorganisationen for forsikring & pension. Det er således branchen der er gået sammen om at lave en sammenligningsportal for forsikringer. Da der er forskel på hvad forsikringerne dækker hos forsikringsskaber – så kan man ikke altid direkte sammenligne forsikringspriser. Men det kan være en god løsning til at få et overblik over hvor du kan finde en billig forsikring – f.eks. er der mulighed for at sammenligne priser på bilforsikring.

En lidt lettere løsning kan være at bestille et tilbud, og så er der også plads til at forhandle de helt rigtige priser og dækninger.


Skal vi hjælpe dig med at finde 3 forskellige forsikringsselskaber?

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Listepriser på forsikringsluppen

Da forsikringsluppen viser listepriser, har du mulighed for at få et endnu bedre tilbud – hvis du vælger at modtaget et helt uforpligtende forsikringstilbud. Vi opdaterer løbende med gode tilbud fra forsikringsselskaber på siden, så kig forbi og se om vi kan gøre det bedre eller billigere for dig.

Forsikringsluppen har fået nyt navn og hedder i dag Forsikringsguiden


Hvilke forsikringsselskaber viser sine priser online ?

Det er ikke alle forsikringsselskaber der er med i ordningen. Nedenstående tabel viser hvilke forsikringsselskaber der er med i ordningen. Der er dog ikke taget højde for eventuelle rabatter du kan være berettiget til.

Forsikringsportalen tillbyder dig en gratis løsning hvor selv kan indhente 3 personlige tilbud på dine forsikringer så du lettere kan sammenligne dine forsikringer, du kan indhente dine personlige tilbud her.


go to top