Få en billig rejseforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på dine forsikringer, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig rejseforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 175.000 danskere

Bauta Rejseforsikring

Bauta logo

Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, og henvender sig primært til sygeplejersker og andre faggrupper inden for sundhedssektoren. Hos Bauta tilbyder én rejseforsikring som dækker dig i hele verden.

Hos Forsikringsportalen kan vi hjælpe dig med at indhente op til 3 gratis tilbud på en rejseforsikring fra forskellige forsikringsselskaber. Prøv det her.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Mere om rejseforsikringen

Bauta Forsikring har kun én rejseforsikring, som til gengæld dækker dig og din husstand på rejser i hele verden i op til 60 dage. Det gælder også rejser i USA og skiferier samt dækning for rejser i Danmark. Du kan købe rejseforsikringen hvis du en indboforsikringe hos Bauta Forsikring. Rejseforsikring Verden hos Bauta dækker bl.a.

  • Afbestilling
  • Sygdom og hjemtransport
  • Udgifter til fysioterapi, kiropraktor, akupunktør, zoneterapeut og tandbehandling
  • Hele husstanden inkl. ude- og aleneboende børn og delebørn under 21 år
  • Hele verden året rundt
  • Private rejser i op til 60 dage
  • Erstatning for ødelagte feriedage

I samarbejde med Selandia Rejseforsikring kan der desuden købes dækning for rejser over 60 dage.


Hvordan finder jeg en billig rejseforsikring?

Her hos Forsikringsportalen vil vi gerne gøre forsikringsmarkedet så gennemskueligt som muligt og vi tilbyder dig derfor en gratis online service, hvor du kan indhente op til 3 helt uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular én gang. Så sørger vi for at du modtager op til 3 forsikringstilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber. Du kan herefter sammenligne dem på dækning og på pris. Lad forsikringsselskaberne kæmpe om at få dig som kunde og slip for telefonkøen.

Husk at jo flere forsikringer du indhenter tilbud på, jo mere rabat vil du som regel kunne opnå på dine forsikringer, ligesom at du hos f.eks. Bauta Forsikring også skal have en indboforsikring for at kunne få en rejseforsikring hos dem.