Få en billig Sælgeransvarsforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din sælgeransvarsforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig sælgeransvarsforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 150.000 danskere

Dansk Boligforsikring - Sælgeransvarsforsikring

Dansk Boligforsikring Logo

Dansk Boligforsikring er et selskab, der specialiserer sig inden for ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer. Som et af de største på markedet tilbyder selskabet en sælgeransvarsforsikring, der beskytter sælger i op til 10 år efter endt bolighandel. En sælgeransvarsforsikring dækker sælger mod erstatningskrav rejst af køber, såfremt der opdages skader på huset, der forårsager uforudsete udgifter for køber.

Ved bolighandler bliver køber og sælger ofte enige om en ejerskifteforsikring, hvor sælger betaler halvdelen af præmien som angivet i loven. Det beskytter køber mod skjulte skader og mangler men dækker ikke

  • Ulovlige kloak- og stikledninger uden for bygningen
  • Ulovlige bygningsindretninger

Køber er ikke dækket af ejerskifteforsikringen, hvis sådanne skader opdages efter endt bolighandel, og køber kan derfor stille sælger til ansvar for den økonomiske udbedring. En udbedring, der nemt kan koste flere hundrede tusinder kroner.

En sælgeransvarsforsikring fra Dansk Boligforsikring beskytter sælger i op til 10 år mod sådanne krav. 

 

Fordele ved Dansk Boligforsikrings sælgeransvarsforsikring

Som sælger fritages du for det økonomiske ansvar i op til 10 år, hvis køber rejser et erstatningskrav for ulovlige kloak- og stikledninger uden for bygningen eller ulovlige bygningsindretninger efter endt bolighandel. Det er en forsikring, der skaber tryghed og økonomisk sikkerhed hos sælger.