Få en billig bilforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på dine forsikringer, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Gjensidige Bilforsikring

Gjensidige logo

Gjensidiges bilforsikring er en af deres mest populære forsikringer. De fremhæver udvikling af forsikringen gennem mange års erfaring, en lav pris, lav selvrisiko, god kundeservice og nem skadesanmeldelse, som det særlige ved deres bilforsikringer.

Derudover gælder der for alle Gjensidiges bilforsikringer, at man får:

  • 5% i rabat ved køb online
  • 7% i rabat, hvis din bil er 10 år eller ældre
  • 10% i rabat, hvis der samles tre rabatgivende forsikringer: bil, hus, fritidshus, indbo eller ulykke

Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Fordele ved Gjensidige Bilforsikring

Gjensidige tilbyder desuden ekstra fordele hvis du supplerer ansvarsforsikringen med kaskoforsikringen. De fordele indebærer gratis biltransport til nærmeste værksted, mulighed for gratis lånebil, mulighed for at blive elitebilist på tre år samt gratis reparation af stenslag. Og så stiger prisen ikke efter skader hvis du er elitebilist.

OBS! Se altid aktuelle forsikringsbetingelser på Gjensidige.dk.


Hvordan finder jeg en billig bilforsikring?

Her hos Forsikringsportalen vil vi gerne forsøge at gøre forsikringsmarkedet så gennemskueligt som muligt. Vi tilbyder derfor en 100% GRATIS online service, hvor du helt uforpligtende kan indhente op til 3 tilbud på dine forsikringer. Det du skal gøre er at udfylde vores formular én gang og så sørger vi for at du modtager op til 3 forsikringstilbud fra forskellige forsikringsselskaber, som du herefter kan sammenligne på pris og dækning. Du slipper for at vente i telefonkø og selskaberne ved samtidig at de er i konkurrence med andre selskaber om at få dig som kunde.

Hvis du samtidig indhenter tilbud på flere forsikringer på én gang, vil du ofte kunne opnå samlerabat som det også fremgår af Gjensidiges rabatter.