Få en billig rejseforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din rejseforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig rejseforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 200.000 danskere

Gjensidige Rejseforsikring

Gjensidige logo

Gjensidiges rejseforsikring er en rejseforsikring for hele familien. Den dækker alle som er tilmeldt folkeregistret på din adresse, udeboende børn under 21 år hvis de bor alene, samt din husstands medrejsende delebørn selvom de har anden folkeregisteradresse.

Rejseforsikringen kan enten dække hele verden eller kun i EU.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Rejseforsikringens fordele og dækning

Udover at kunne vælge dækningsområde værende EU eller hele verden og at forsikringen dækker hele husstanden, så er skiferie også automatisk inkluderet i forsikringen. Desuden dækker rejseforsikringen følgende:

  • Erstatningsrejse og rejseafbrydelse ved akut sygdom og/eller hospitalsindlæggelse
  • Feriekompensation ved sygdom eller hospitalsindlæggelse
  • Ulykkesdækning
  • Transportforsinkelse
  • Bagageforsinkelse
  • Retshjælp, sikkerhedsstillelse og kaution

Derudover kan man købe en afbestillingsforsikring i tilvalg til forsikringen, så du og familien er sikret hvis ferien må aflyses. Afbestillingsforsikringen dækker jeres udgifter hvis du eller en i din familie bliver alvorligt syg eller kommer til skade i en sådan grad, at ferien må aflyses.


Sammenlign tilbud og find den billigste rejseforsikring?

Her hos Forsikringsportalen arbejder vi målrettet på at gøre forsikringsmarkedet så gennemskueligt som muligt. Vi tilbyder derfor en online service, hvor du kan indhente op til 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular og så sørger vi for at du modtager op til 3 forsikringstilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som du herefter kan sammenligne på dækning og på pris. Lad forsikringsselskaberne kæmpe om dig og slip for telefonkøen.

Vær opmærksom på at du ofte kan opnå samlerabat hvis du vælger at samle dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab.