Læs om Gouda Rejseforsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Gouda Rejseforsikring.

Er du kunde hos Gouda Rejseforsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Gouda rejseforsikring logo

Gouda Rejseforsikring er et af Danmarks største rejseforsikringsselskaber og er en del af Gjensidige. De tilbyder derfor også en del forskellige rejseforsikringer alt afhængig af hvem du er og hvilket behov du har.

De tilbyder rejseforsikringer til både privat- og erhvervsrejsende til unge såvel som ældre, og med forskellige rejseformål.

Hjemmesidewww.gouda.dk
Telefonnummer+45 88 20 88 20
ÅbningstiderMan – Fre: 10.00 – 16.00
E-mailgouda@gouda.dk

Lad Forsikringsportalen hjælpe med et gratis forsikringstjek

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Gouda Rejseforsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Brugt af over 250.000 danskere

Information om Gouda Rejseforsikring

Typer af rejseforsikringer hos Gouda

Gouda Rejseforsikring arbejder med to dækninger: Super og Standard. Dækningerne er stortset de samme, men med varierende dækningssummer, og så er der mindre nuancer i betingelserne. Herunder følger info om de ni forskellige forsikringer Gouda tilbyder:

Ungdomsrejseforsikring
Ungdomsrejseforsikringen dækker rejser i hele verden for alle under 35 år. Forsikringen gælder fra 2 dage til 18 måneder. Derudover tilbydes der 24 timers alarmcentral – hele året rundt, dækning ved aktiv sport som riverrafting, dykning og klatring, samt dækning ved både ferie-, arbejde- og studieophold.

Rejseforsikring
Den almindelige rejseforsikring dækker rejser i hele verden for personer under 70 år og gælder fra 2 dage til 18 måneder. Fordelene ved denne forsikring er 50% rabat til børn under 16 år, 24 timers alarmcentral – hele året rundt, og så dækker den både ferie-, arbejde- og studieophold.

Seniorrejseforsikring
Seniorrejseforsikringen tilbydes til personer der er fyldt 70 år og dækker rejser i hele verden i indtil 3 måneders varighed. Det er en forudsætning for denne rejseforsikring at der forelægges en godkendt helbredserklæring. Der er ligeledes 24 timers alarmcentral hele året og så kan der vælges mellem 4 geografiske dækningsområder: EU/EØS, Udvidet Europa, Verden ink. USA og Verden ekskl. USA.

Årsrejseforsikring
Årsrejseforsikringen gælder hele året på alle ferierejser, hvor den enkelte rejse ikke varer mere end 1 måned. Den tilbydes til personer der rejser flere gange om året og har 24 timers alarmcentral. Der kan købes skitillæg hvis man skal på skiferie og så kan forsikringen ikke benyttes hvis man skal arbejde eller studere.

Afbestillingsforsikring
Med en afbestillingsforsikring hos Gouda kan du få dine penge tilbage hvis du må annullere din rejse. Den dækker ved akut sygdom op til afrejsen og ved bl.a. skilsmisse og opsigelse fra fuldtidsjob. Du kan enten købe en enkelt afbestillingsforsikring for 6% af rejsens pris eller en årsafbestillingsforsikring hvor alle dine ferierejser i et helt år er dækket. Den købes i så fald som tillæg til årsrejseforsikringen hos Gouda.

Skirejseforsikring
Med en skirejseforsikring hos Gouda er du dækket på dine skirejser til hele verden og op til 4 måneders varighed. Den dækker desuden hvis du skal arbejde eller studere på skiferien og er altså en ideel forsikring til dig der skal have en sæson på ski.

Au pair Total forsikring
Skal du være værtsfamilie for en au pair indeholder Au pair Total forsikringen alle relevante dækninger til din au pair under sit ophold i Danmark. Det gælder dækning af hjemtransport, sygeledsagelse til hjemland, fritids-ulykkedækning og arbejdsskadedækning. Forsikringen kan tegnes for 6, 12, 18 eller 24 måneder.

Au pair incoming forsikring
Au pair incoming forsikringen dækker au pairs under ophold i Danmark. Dækningen inkluderer hjemtransport ved akut sygdom eller dødsfald og kan tegnes for 6, 12 eller 18 måneders varighed.

Incoming-forsikring
Denne forsikring henvender sig til udenlandske personer under ophold i Danmark. Forsikringen dækker udenlandske statsborgere, der ikke er dækket af den offentlige sygesikring, og kan ligeledes anvendes til udenlandsdanskere under ophold i Danmark. Forsikringen gælder for personer under 70 år og inkluderer sygdomsdækning og privatansvar.

(OBS: Denne artikel er skrevet i Juli 2015. Læs altid de aktuelle forsikringsbetingelser på Gouda’s hjemmeside).


Hvordan finder jeg en billig rejseforsikring?

Hos Forsikringsportalen vil vi gerne forsøge at gøre forsikringsmarkedet så gennemskueligt som muligt. Vi tilbyder dig derfor en online service, hvor du kan indhente op til 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular og så sørger vi for at du modtager op til 3 forsikringstilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som du herefter kan sammenligne på dækning og på pris. Lad forsikringsselskaberne kæmpe om at få dig som kunde og slip for telefonkøen.

Det kan ofte svare sig at indhente et samlet tilbud på alle sine forsikringer for at opnå samlerabat.

go to top