Storstrøms Forsikring

Storstrøm forsikring

Storstrøms Forsikring er et lille og lokalt forsikringsselskab der går op i, at alle kunder får en personlig rådgivning. Dette sker ved, at du som kunde vil være tilknyttet en personlig og lokal assurandør, som har et stort kendskab til dit lokalområde.

Storstrøms Forsikrings blev etableret i 2002, som en sammenslutning mellem Marker Madsen G/S og Møns Brandforsikring G/S. Selskabets rødder går dog langt tilbage og startede oprindeligt som et aktieselskab stiftet af over 30 danske brandforsikringsselskaber. I dag tilbyder selskabet ikke kun en brandforsikring, men har derimod en lang række af forsikringsprodukter, som gavner alle deres kunder på Møn, Bogø, Nyord, Sydsjælland, Lolland og Falster.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Storstrøms' forsikringer

Storstrøms Forsikring tilbyder et bredt udvalg af forsikringer, som dækker langt de fleste kunders behov. Deres support står altid klar med sparring og gode råd, for at sikre, at du som kunde altid får den helt rigtige løsning. Er du mere tryg ved at tale ansigt til ansigt med en lokal assurandør, så tilbyder Storstrøms Forsikring gerne et besøg i dit eget hjem, lige så vel, som du altid er velkommen til at besøge deres kontor i Stege eller Maribo.

Herunder kan du se hvilke typer af forsikringer, som du kan tegne igennem Storstrøms Forsikring:

 

Erhvervsforsikring

Storstrøms Forsikring tilbyder også erhvervsforsikringer, samt forsikring af nedlagt landbrug. Med Storstrøms Forsikring er du dermed i gode hænder, hvad enten du ønsker at tegne forsikringer i privat eller erhvervsmæssig regi. 


Praktisk info om Storstrøms Forsikring

Faktabox
Etableret2002
EjerforholdGensidigt selskab (ejer- og kundekredsen er sammenfaldende)
Livsforsikringer til privateNej
PensionNej
ErhvervsforsikringerJa
Nedlagt LandbrugJa
Tilbyder online beregningNej
Kontakt oplysninger
Hjemmesidestofo.dk
Telefon nr+45 55 81 11 34
E-mailpost@stofo.dk
AdresseLohmannsvej 8, 4780 Stege.
CVR18773015