Kundeloyalitet? Kan der være for meget ❤

At være trofast og loyal kan være dyrt i det lange løb. Når du skifter selskab, kan du faktisk spare penge. Ofte betaler de der er mest loyale den højeste pris.

I det seneste stykke tid er jeg dykket ned i mine regninger, og jeg er begyndt at bemærke, at selvom jeg har været en trofast og loyal kunde hos det samme selskab i flere år, så får jeg ikke rigtigt noget “ekstra” ud af det. Det ironiske er, at jeg ofte ser den samme løsning jeg har i reklamerne – men til en meget bedre pris hvis man er en ny kunde. Det fik mig til at tænke på, om det kan findes ‘for megen loyalitet’?.

Der sker ofte det, at vi ganske enkelt ikke har tiden til at bekymre os om disse ting. Vi er tilfredse med tingene, så længe det kører ‘som det skal’. MEN! Nu er det nu på tide, at vi knuser et par hjerter derude. Forestil dig, at nogen viste dig et nemt overblik over, hvor mange penge du kunne spare på et år, og at de sparede kroner kunne betale en del af din planlagte ferie – eller måske hele ferien!

Hvem ville ikke sige ja til det?

I de senere år er vores udgifter til bolig (elektricitet, varme, reparationer, husleje m.v.) og forsikringer steget eksplosivt. Disse udgifter er for boligen steget med næsten 20% siden 2008. Alt imens, så er de beløb vi bruger til vores fritid, kultur, hygge og rejser langsomt faldet.

Dermed ligner det altså en tendens der betyder, at der bliver mindre til rådighed til de ”sjove” ting i livet, alt imens vores faste udgifter stiger årligt. Netop derfor sidder jeg med en følelse af, at jeg burde få mere ud af, at være en trofast og loyal kunde. Hvad holder mig ellers tilbage fra altid at skifte til den billigste løsning på mine faste udgifter?

Hvad tænker du om dilemmaet hvor loyalitet ikke altid belønnes retmæssigt?
Del dine oplevelser med os på vores Facebook side!

Med venlig hilsen,
Slavica Šuman

Omkring forfatteren: Slavica er UX og UI designer, der læser masser af bøger, og af uransagelige årsager elsker julemusik (hele året rundt!).

go to top