Brugt af over 150.000 danskere

Velkommen til Forsikringsportalens blog

forsikringsprodukter

Læs om de nyeste tendenser inden for forsikring, få gode råd til hvordan du kan spare på dine forsikringer eller hvordan du får den bedste dækning.

Har du forslag til emner du syntes trænger til at blive behandlet kan du kontakte os her og komme med spørgsmål til redaktionen. kundeservice@forsikringsportalen.dk


Betaler du for meget for din bilforsikring? Forsikringsportalen.dk har samlet 4 tips til hvordan du kan få en billigere bilforsikring.

Læs mere

DMI udsendte tirsdag morgen et varsel om skybrud. Her på Forsikringsportalen har vi samlet en håndfuld gode råd til hvad du gør, hvis uheldet er ude.

Læs mere

Slud, sne, blæst og frost kan forårsage store skader på dit hus, hvis det er misvedligeholdt eller ikke er blevet forberedt grundigt til vinteren....

Læs mere

Få de bedste tips til, hvordan du undgår at tyven besøger dit hjem, mens du er på sommerferie.

Læs mere

Giv din campingvogn og forsikring et grundigt tjek, så du undgår ubehagelige overraskelser på ferien.

Læs mere

Det kan være godt givet ud at sikre sig selv og sine nærmeste på rejsen, og en god rejseforsikring behøver ikke koste kassen.

Læs mere

Tænk over dine behov og undersøg bil- såvel som forsikringsmarkedet, når du skal købe en bil.

Læs mere

Alt for mange danskere har overforsikret sig i forhold til rejser til udlandet – det gælder både rejseforsikring og vejhjælpsforsikring til bilferier.

Læs mere

Bådsæsonen er startet og det er tid til at sætte din båd i vandet, hvis du ikke allerede har gjort det. Dog er der nogle ting som du skal være...

Læs mere

Få 10 tips til at undgå indbrud i juletiden og tre simple råd til at undgå at dine juledekorationer bryder ud i lys lue.

Læs mere