Få en billig rejseforsikring på forsikringsportalen og spar på rejseforsikringen

Rejseforsikring til USA

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din rejseforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig rejseforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Rejseforsikring til USA

Når du rejser rundt i Europa, er du med det blå EU-sygesikringskort altid sikret samme vilkår til behandling, som borgerne i det land du rejser til. Skal du derimod til USA, eller til andre lande uden for Europas grænser, så er du ikke beskyttet på samme måde.


Tjek din rejseforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Særligt ved forsikring i USA

Når du rejser ud til USA, er du ikke dækket lige som godt, som når du rejser i Danmark eller inden for EU. Det er derfor altid en rigtig god idé, at købe sig en rejseforsikring, så du er sikret ved f.eks. sygdom. Er du ikke dækket af en rejseforsikring vil du ende med at betale for hele hospitalsopholdet og den behandling du modtager. Er du derfor uheldig at få en blindtarmsoperation, brække en knogle, eller på anden måde få en skade som kræver behandling, kan du derfor ende med at stå med en stor uventet regning. Hospitalsvæsenet er nemlig væsentligt dyrere i USA, end vi oplever i resten af Europa. En operation der koster 20.000 i Danmark kan nemt komme op på 50.000-100.000 DKK i USA. Det er derfor yderst vigtigt at tegne sig rejseforsikring inden man tager afsted på sin rejse til Amerika.

Mange danskere har en rejseforsikring inkluderet i deres indboforsikring. Det er dog værd at være opmærksom på, at denne oftest kun dækker i Europa. Der er derfor to muligheder for dig der skal til USA.

  • Rejseforsikring til USA: Sådan en rejseforsikring gælder kun i USA og dækker oftest kun over feriens varighed, dvs. Fra afrejse til hjemrejse. Denne løsning kan gøre det billigere, da du ikke betaler helårligt, men i stedet kun for den enkelte rejse.
  • Rejseforsikring til hele verden: Rejser du mere end en gang om året uden for Europa, så kan det oftest svare sig at købe en rejseforsikring til hele verden, som dækker hele året.

Udveksling til USA

Det er for tiden yderst populært blandt danske studerende, at tage op studieophold i USA. Især New York, Boston, San Francisco, Californien, Florida, Richmond, Miami og Los Angeles tiltrækker mange studerende hver år. Rejseudgifterne er i forvejen høje og mange studerende spare derfor forsikringen væk. Men dette kan være virkelig dyre lærepenge, hvis man kommer galt afsted. Sundhedssystemet i USA påbegynder nemlig ikke en operation før man har underskrevet at man vil betale udgifterne. Kommer du til skade, kan det derfor gå grueligt galt, hvis ikke du har en rejseforsikring til at betale udgifterne for dig. Det er derfor altid anbefalet, at man indhenter et tilbud på en rejseforsikring og sørger for, at man er ordenligt dækket inden man drager afsted til USA.

Det er en god idé at sammenligne tilbud fra flere selskaber, da der kan være mange penge at spare på rejseforsikringen. På Forsikringsportalen kan du få op til 3 gratis tilbud ved at udfylde vores formular. Derefter skal du blot sammenligne dem og vælge den billigste forsikring. Det er en nem, enkelt og hurtig måde at finde en billig rejseforsikring på.


go to top