Billig ulykkesforsikring

Lad forsikringsselskaber kæmpe om at få dig som kunde og find en billig ulykkesforsikring. Få op til 3 gratis forsikringstilbud nu.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Find en billig ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring skaber tryghed omkring økonomien ved et uheld. Og selvom det er en vigtig forsikring, så er det værd at undersøge prismarkedet. Man kan sagtens finde en god og billig ulykkesforsikring.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på Ulykkesforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din ulykkesforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Kort om ulykkesforsikringen

Skulle uheldet være ude, vil en ulykkesforsikring dække dig økonomisk. Der er to typer af ulykkesforsikringer at vælge i mellem:


Begge forsikringstyper vil typisk omfatte økonomisk dispensation ved varige mén som følge af en ulykke, som minimum. Dertil kan man udvide ulykkesforsikringen med forskellige tilvalgsdækninger. Har du børn, skal du typisk tegne en separat børneulykkesforsikring til dem.


Hvad er så forskellen de to ulykkesforsikringer?

En fritidsulykkesforsikring dækker dig kun i din fritid. Dvs. når du ikke er på arbejde. Har du behov for at være dækket 24 timer i døgnet skal du derfor vælge en heltidsulykkesforsikring. Oftest vil forsikringsselskaberne råde dig til at tegne en heltidsulykkesforsikring, hvis du er lønmodtager, for at undgå at ende i en gråzone i mellem arbejde og fritid. Det gælder også selvom du er dækket af en arbejdsskadeforsikring. Desuden vil heltidsulykkesforsikringen vær et godt supplement til arbejdsskadeforsikringen.


Find den billigste ulykkesforsikring - nemmest

Det kan være lidt af en jungle at finde den billigste ulykkesforsikring, og på nemmeste vis. På internettet findes der forskellige online beregnere der kan give dig et hurtigt overblik over prisniveauet for en ulykkesforsikring. Men ikke alle personlige forhold er taget med i disse beregninger og derfor er de ikke altid retvisende. I stedet kan du indhente 3 tilbud på en ulykkesforsikring fra forskellige forsikringsselskaber på én gang. Du indtaster blot dine oplysninger i én formular, slipper for telefonkøen, og så ved selskaberne samtidig at de er i konkurrence med 3 andre selskaber når de kontakter dig. Prøv det her.