Få en billig ulykkesforsikring på forsikringsportalen og spar på ulykkesforsikringen

Gratis tilbud på ulykkesforsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din ulykkesforsikring, og spar på dine forsikringer.

 • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
 • Spar penge - få en billig ulykkesforsikring
 • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Få en billig og god ulykkesforsikring

Har du forsikret dig selv og dine børn? Med en ulykkesforsikring kan du skabe tryghed og glemme bekymringerne om økonomien, hvis uheldet er ude. Få 3 gratis tilbud på din ulykkeforsikring ved at udfylde vores formular


Tjek din ulykkesforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

 • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
 • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
 • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring dækker dig økonomisk, hvis du kommer til skade i en ulykke – såsom hvis du for eksempel kommer til skade i forbindelse med sport. Når du skal tegne en ulykkesforsikring, kan du vælge mellem følgende to muligheder:

Derudover kan du vælge at forsikre dig yderligere med forskellige tilvalgsdækninger. Hvis du har børn, skal de i de fleste tilfælde have en separat børneulykkeforsikring.


Fritids- eller heltidsulykkesforsikring?
Som navnet antyder, dækker en fritidsulykkesforsikring dig kun i din fritid – herunder også på vej til og fra arbejde. En heltidsulykkesforsikring dækker dig derimod i alle døgnets 24 timer – således både i din fritid og på dit job. Begge forsikringstyper omfatter almindeligvis som minimum økonomisk dispensation ved:

 • Varige mén som følge af en ulykke

Forsikringsselskaberne råder oftest deres kunder til at tegne en heltidsulykkesforsikring, hvis de er lønmodtagere – også selvom at de automatisk er dækket ind af en arbejdsskadeforsikring. Det skyldes primært to faktorer. Den ene er, at du kan komme i klemme mellem din fritidsulykkesforsikring og din arbejdsskadeforsikring, hvis skaden er sket i en gråzone mellem arbejde og fritid. I så fald vil en heltidsulykkesforsikringen ”redde” dig, hvis arbejdsskadeforsikringen ikke går ind og dækker dig økonomisk. Den anden årsag til, at heltidsulykkesforsikringen anbefales er, at den kan være et nyttigt økonomisk supplement til din arbejdsskadeforsikring, hvis ulykken sker på arbejdet.


Tilvalgsdækninger
Der er forskellige tilvalgsdækninger, du kan udvide din ulykkesforsikring med, så den passer til dine behov. Hos nogle forsikringsselskaber er visse af disse tilvalg en del af grunddækningen, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på, hvad der er standard, og hvad der er tilvalg hos de forskellige forsikringsselskaber. Du kan blandt andet tilpasse din ulykkesforsikring med følgende tilvalgsdækninger:

 • Dødsfaldsdækning (til de efterladte)
 • Behandlingsudgifter (fx hos fysioterapeut)
 • Farlig sport (fx faldskærmsudspring, motorcykel)
 • Tandskadedækning
 • Dobbelterstatning
 • Amputationsdækning
 • Infektionsdækning
 • Straks-erstatning 

Har du børn?
Børneulykkesforsikringen er ofte en overset forsikring. Dog er det især vigtigt at gå sin forsikring efter i sømmene, når der kommer en lille ny, da børn ikke automatisk er dækket af deres forældres forsikringer i de første leveår. De fleste forsikringsselskaber tilbyder at medforsikre børn gratis de første 2-3 år af deres liv, men det forudsætter, at du gør dit forsikringsselskab opmærksom på, at du faktisk har fået børn, og at de skal skrives på din egen ulykkesforsikring.


Børnefamilier skal desuden være opmærksomme på, at børn fra august 2011 ikke er dækket af en kommunal ulykkesforsikring i landets skoler og dagsinstitutioner. Det betyder, at børn skal have deres egen ulykkesforsikring for at være dækket økonomisk mod uheld. Hvis du ønsker dette, er det derfor en god idé at tegne en børneulykkesforsikring så snart, at dine børn ikke er medforsikret på din egen mere.


Flere ulykkesforsikringer på én gang
I modsætning til eksempelvis indboforsikring kan du godt være dobbeltforsikret, når det kommer til ulykkesforsikring. Hvis du har heltidsulykkesforsikring, betyder det, at du både får udbetalt erstatning fra din arbejdsskadeforsikring samt fra din egen forsikring, hvis du kommer ud for en ulykke på arbejdet.


go to top