God Pris på Ulykkesforsikring

Lad forsikringsselskaberne finde en god pris på din forsikring. Indhent op til 3 gratis tilbud nu.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få din ulykkesforsikring til en god pris

Når du skal tegne en ulykkesforsikring, er det både vigtigt, at du ser på de forskellige forsikringsselskabers priser og dækning.

Det er vigtigt, at du forsikrer dit hus, dit indbo og din bil, men en ulykkesforsikring er mindst ligeså betydelig, da du med den får udbetalt økonomisk erstatning, hvis du kommer til skade. En ulykkesforsikring er ikke bare en ulykkesforsikring. Der er væsentlig forskel på, hvor godt du er dækket ind alt efter, hvilket selskab og eventuelle tillægsdækninger, du vælger.

Der kan eksempelvis være en verden til forskel alt efter, hvilken invaliditetsgrad du er dækket under. Hvis du bliver erklæret 10 % invalid, er det ikke nok, at du har valgt en méngrad på 5 %. Der er således flere overvejelser du skal gøre dig, inden du kan vælge den ulykkesforsikring, der passer bedst til dine behov.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på Ulykkesforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din ulykkesforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Forhandling & rådgivning vs beregning

Du har bedre muligheder for at spare penge og få den ulykkesforsikring, der passer til dine behov, hvis du sammenligner flere forsikringsselskabers tilbud med hinanden. 

Hos Forsikringsportalen kan du ubesværet indhente 3 tilbud, der matcher dine behov bedst – og spare mange penge samtidig. Det er gratis og uforpligtende, da vores mission er, at vi vil gøre det nemt at få den bedste dækning til den rette pris.


Forskelle i selvrisiko giver store udsving

De fleste forsikringsselskaber har forskellige satster på selvrisikoen, og derfor kan  man ikke nødvendigvis sammenligne prisen på en bilforsikring med 2000 kr i selvrisiko i forhold til en anden med selvrisiko på 5000 kr.

Fordele ved at beregne bilforsikringspriser

  • Giver en hurtig prisindikation
  • Man får hurtigt et overblik

 Ulemper ved at beregne bilforsikringspriser

  • Sjældent de rigtige priser
  • Viser ikke priser med samlerabat og priser ved evt. forhandling af samlede forsikringer.
  • Man kan ikke altid sammenligne pris og dækning
  • Besværligt