Ansvarsforsikring

Er du på udkig efter en ansvarsforsikring? Så lad forsikringsselskaberne kæmpe om at få dig som forsikringskunde. Modtag op til 3 tilbud gratis.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Hvad er en ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring kan "fratage" dig ansvar hvis du kommer til at gøre skade på andre mennesker, ting eller hvis du ejer en virksomhed der sælger produkter hvor du f.eks. kan risikere at blive retsforfulgt. Læs mere om typer af ansvarsforsikringer her


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din indboforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Forskellige typer af ansvarsforsikringer

Groft sagt kan man dele ansvarsforsikringer op to hovedkategorier

Uanset om du er privatperson eller kigger efter en forsikring til din virksomhed, så kan en ansvarsforsikring kan godt være den vigtigste forsikring du nogensinde tegner. For kommer du til at lave en personsskade, så kan du ende med at blive gældssat hele dit liv, eller din virksomhed kan få gevaldige økonomiske problemer.

Som privatperson er der dog flere forskellige typer af ansvarsforsikringer. Du kan f.eks. via din indboforsikring have en indbygget ansvarsforsikring, men den gælder ikke hvis du f.eks. kører en bil. Her skal du have en specifik ansvarsforsikring bil.


Forskel på private og erhvervs-ansvarsforsikringer

Husk hvis du er selvstændig eller udøver arbejde (lønnet og ulønnet) kan det være at du skal have en erhvervsansvarsforsikring. Du bør høre med dit forsikringsselskab om du har den korrekte forsikring, så du ikke har store problemer hvis uheldet skulle være ude.