Bedste forsikringsselskab

Se vores guide til, hvorledes du finder det bedste forsikringsselskab til dig og indhent 3 gratis tilbud igennem vores formular.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Find det bedste forsikringsselskab

Hvordan finder man det bedste forsikringsselskab? Det er desværre ikke et spørgsmål, som der findes et endegyldigt svar på. Det afhænger nemlig af, hvad du vægter højest hos dit forsikringsselskab. Vi har derfor samlet en liste med gode råd til, hvordan du finder det bedste forsikringsselskab, der passer til lige netop dine behov.

Det første du skal tage stilling til, når du vil finde et nyt forsikringsselskab, er hvilke kriterier du vægter højest til dine forsikringer. Er det pris, dækning, tryghed eller noget helt tredje? Ofte er det en kombination af disse, og det kan derfor være en god idé, at undersøge alle de faktorer, som spiller ind før du vælger et selskab.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Se om du kan finde det bedste forsikringsselskab for dig.

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din rejseforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Pris

Langt de fleste danskere vægter prisen højt, når de skal vælge et forsikringsselskab. Det er her værd at bemærke, at en billig forsikring ikke nødvendigvis er dårligere end en dyr forsikring. Forsikringsprisen afhænger nemlig af flere faktorer, heriblandt:

  1. Dækning: Dækningen bestemmer, hvilke uheld du vil være erstatningsberettiget til, hvis der sker en skade. Jo flere forhold du vil dækkes for, desto dyrere er forsikringen også.
  2. Selvrisiko: Selvrisikoen bestemmer den pris, du eventuelt selv skal betale, hvis der sker en skade. Har du f.eks. en selvrisiko på 2.000kr, vil du selv skulle betale for alle skader under dette beløb. Lider du et større tab, vil der på baggrund af selskabets betingelser blive udbetalt det beløb du er berettiget til, som ligger over din selvrisiko. Er der for eksempel sket en skade på din bil, som koster 6.000 kr., vil du derfor modtage 4.000 kr. til udbedring af skaden fra dit forsikringsselskab.
  3. Risikovurdering: Forsikringsselskabets risikovurdering har også indflydelse på din pris. Risikovurderingen bliver bestemt af flere faktorer, alt efter hvilken forsikring der er tale om. Typisk vil det blandt andet være afhængigt af hvilket postnummer du bor i, din alder og tidligere skader. Ved bilforsikring vil bilmodel, motorstørrelse og antal kørte kilometer f.eks. også have betydning . Da risikovurderingen kan svinge fra selskab til selskab, kan du derfor ofte få den samme forsikring med samme dækning til vidt forskellige priser. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere tilbud på sin ønskede forsikring og undersøge, hvor man får mest for pengene. Du kan indhente tilbud, ved at udfylde vores online formular, hvorefter du vil modtage op til 3 gratis tilbud.

Dækning

En anden faktor mange vægter højt, når de skal sammenligne deres forsikringer er dækningen. Der kan nemlig sagtens være små forskelle i dækningen, som er med til at afspejle den givende pris. F.eks. inkluderer nogle forsikringsselskaber en førerulykkesforsikring i deres bilforsikring, hvorimod andre tilbyder den som en tilvalgsforsikring for en merpris. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvilken dækning de forskellige selskaber tilbyder dig. Kig derfor altid forsikringspolicen igennem, inden du skriver under på et tilbud. Hvis du bestiller et tilbud igennem vores onlineformular, vil du oftest blive kontaktet telefonisk af en forsikringsrådgiver, som vil kunne sørge for at du for et forsikringstilbud med en dækning, som passer til lige netop dine behov. Spørg gerne ind til, om deres forsikring skiller sig ud på nogle specielle punkter. Rådgiverne plejer nemlig på forhånd, at have en ret god idé, hvis deres forsikring har nogle dækninger, der stiller deres kunder bedre end hos konkurrenterne. 


Tryghed

Nogle vurderer det bedste forsikringsselskab ud fra, hvor de føler sig mest trygge. Dette kan være et spørgsmål om, hvorvidt man allerede har kendskab til virksomheden. For andre er tryghed et spørgsmål om, hvorvidt det er et stort og velrenommeret forsikringsselskab, der er tale om. En anden god indikation på tryghed, er dog at kigge på, hvor mange klager forsikringsselskabet har modtaget ved Ankeklagenævnet for Forsikring. Dette kan du gøre på Ankeklagenævnets hjemmeside eller via Forsikring og Pension, som også kort beskriver udviklingen gennem de seneste år, samt viser dette grafisk for at give et mere overskueligt overblik.