Få en billig BMW forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig BMW bilforsikring til dig og spar tusindvis af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere og bedre BMW forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

BMW forsikring - få 3 tilbud på din bilforsikring

Har du den rigtige forsikring til din BMW? Det ypperste inden for tyske “køremaskiner” bør også forsikres ordentligt. Eftersom BMW biler typisk er ganske potente, er der ret stor prisforskel på priserne for en BMW bilforsikring. Med et par hurtige råd, står du bedre i forhandlingen med dit forsikringsselskab.

BMW er en eftertragtet bil, og derfor skal du sikre dig at du har en god bilforsikring til den.


step 1

Brug vores gratis service og tips, så du kan få en billigere BMW forsikring

step to

Har husstanden mere end én bil, har du et godt udgangspunkt i forhandlingen. Så vælg gerne flere biler i dit tilbud.

step tre

Er der andre forsikringer som kan samles? Så er der mere at forhandle med

nummer fire

Find de selskaber som har fordelagtige priser, eller bestil et gratis forsikringstilbud på forsikringsportalen.dk, hvor du kan få flere tilbud og sammenligne priser, dækninger og fordele på din forsikring


Kan det betale sig at købe din BMW forsikring gennem forhandleren?

BMW forsikring

Som mange andre, har BMW også aftaler med forsikringsselskaber. De mest fordelagtige priser er oftest i forbindelse med leasing af bil. Men du kan måske, med fordel, forsøge at finde en bedre pris eller dækning på bilforsikringen i dit eksisterende forsikringselskab.

Med en leaset bil, skal du se på det samlede økonomiske billede. Hvordan ser dine rabatter ud hvis du flytter din bilforsikring fra dit eksisterende forsikringsselskab? Vi kan også hjælpe dig med at finde en god og billig forsikring på en leaset bil. Udfyld blot vores forsikringsformular her og lad flere selskaber konkurrere om dine forsikringer.


Få 3 tilbud på BMW forsikring hos e-mærket portal

Gratis tilbud på en BMW

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din BMW. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Forsikring af BMW som ung

BMW’er er fede at køre i, men uheldsstatistikken blandt unge gør, at forsikringsselskaberne ser de fleste typer af BMW som højrisikobiler. Det kan derfor være meget svært at finde en fordelagtig pris for unge under 30 år.

Det bedste råd vi kan give er at forsøge at finde en lidt mindre hidsig bil i de unge år. Når først man har fået et par “år i bogen” med en bilforsikring, så vil det være væsentligt lettere af få forsikret sin BMW til en fair pris. Måske kan man forhandle sig til en billigere bilforsikring til sin BMW hvis man flytter alle sine forsikringer til selskabet.

De mest almindelige modeller