Få en BMW X1 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig BMW X1 bilforsikring til dig og spar tusindvis af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere og bedre BMW X1 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

BMW X1 forsikring - få 3 tilbud på din bilforsikring

Har du den helt rigtige forsikring til din BMW X1? Denne type bil er ret så kraftfuld, og der kan derfor være ret stor forskel på priserne på en bilforsikring til den. 

En BMW er en efterspurgt og forholdsvis dyr bil, og derfor skal du også sikre dig at du har en god bilforsikring til den.


Få 3 tilbud på BMW x1 forsikring hos e-mærket portal

Gratis tilbud på en BMW X1

Udfyld én enkelt formular og lad op til 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en helt gratis gennemgang af din BMW X1. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Kan det betale sig at købe din BMW X1-forsikring gennem forhandleren?

BMW x1 bilforsikring

Ligesom med mange andre bilmærker, har BMW også deres egne aftaler med forsikringsselskaber. De mest fordelagtige priser opnås ofte i forbindelse med leasing af en bil. Du kan dog med fordel prøve at finde en bedre dækning eller bedre pris på bilforsikringen hos dit nuværende forsikringselskab.

Med en leaset bil, er det rimelig afgørende at du har et samlet økonomisk overblik. Hvordan ser dine rabatter ud hvis du flytter din bilforsikring fra dit nuværende forsikringsselskab og til et andet? Vi kan hjælpe dig med at finde en bedre og billigere forsikring på din leasede bil. Udfyld vores formular og lad flere selskaber konkurrere om at give dig den bedste pris på dine forsikringer.