Billig KIA forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig KIA bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Stilo forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

KIA forsikring

Den koreanske bilkoncern, KIA Motors Corporation, eller bare KIA i daglig tale, blev grundlagt i 1994, og er Koreas ældste bilproducent. Selv om bilmærket først kom til Danmark i 1996, har det på ingen måde haft en negativ indflydelse på populariteten herhjemme. I 2010 blev der således solgt 6000 biler, og KIA forventer at levere langt flere i 2013. Sagt med andre ord er Kia – også i Danmark – blandt de hurtigst voksende bilmærker, hvorfor din Kia naturligvis skal forsikres. Er du derfor den heldige ejer af en KIA, så fortjener du selvfølgelig også at få en god og billig bilforsikring.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din KIA

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din KIA, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Vi hjælper dig med at få den bedste & billigeste KIA bilforsikring

I takt med, at stort set alle hustande i dag besidder mindst én bil, er efterspørgslen på bilforsikringer steget markant i løbet af de seneste år. Den store efterspørgsel har resulteret i bunkevis af uoverskuelige tilbud på bilforsikringer, der ikke er til at finde hoved og hale i. Her på Forsikringsportalen.dk giver vi dig muligheden for at modtage 3 skarpe tilbud på bilforsikringer, din KIA fortjener. Med blot et par enkelte klik vil du nemlig via vores tilbudsformular modtage de mest attraktive tilbud på markedet- det er let, hurtigt og helt uforpligtende.

Forsikringsforslag til din KIA
Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan dække mod skader på andre billister og deres genstande. Samtidig vil en kaskoforsikring også være at foretrække, idet du så er dækket ind mod skader på dit eget køretøj. Derudover er det også muligt at investere i andre services som f.eks. vejhjælp, der kan inkluderes i din bilforsikring. Sagt med andre ord vil en forsikring af den ene eller anden art altså skabe en form for sikkerhedsnet for dig og din familie, når du kører rundt på de danske landeveje.

KIA i Danmark
KIA er, som nævnt tidligere, en Koreansk bilproducent i stor fremgang. Kia har under deres bilmærke 12 produktions- og samlefabrikker fordelt i syv lande, og de producerer årligt mere end 1,1 millioner biler. I Danmark er f.eks. KIA Picanto en rigtig populær og økonomivenlig bil.