Få en billig KIA forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Billig Kia Forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

KIA forsikring

Den koreanske bilkoncern, KIA Motors Corporation, eller bare KIA i daglig tale, blev grundlagt i 1994, og er Koreas ældste bilproducent. Selv om bilmærket først kom til Danmark i 1996, har det på ingen måde haft en negativ indflydelse på populariteten herhjemme. I 2010 blev der således solgt 6000 biler, og KIA forventer at levere langt flere i 2013. Sagt med andre ord er Kia – også i Danmark – blandt de hurtigst voksende bilmærker, hvorfor din Kia naturligvis skal forsikres. Er du derfor den heldige ejer af en KIA, så fortjener du selvfølgelig også at få en god og billig bilforsikring.


Tjek din Kia Forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Vi hjælper dig med at få den bedste & billigeste KIA bilforsikring

I takt med, at stort set alle hustande i dag besidder mindst én bil, er efterspørgslen på bilforsikringer steget markant i løbet af de seneste år. Den store efterspørgsel har resulteret i bunkevis af uoverskuelige tilbud på bilforsikringer, der ikke er til at finde hoved og hale i. Her på Forsikringsportalen.dk giver vi dig muligheden for at modtage 3 skarpe tilbud på bilforsikringer, din KIA fortjener. Med blot et par enkelte klik vil du nemlig via vores tilbudsformular modtage de mest attraktive tilbud på markedet- det er let, hurtigt og helt uforpligtende.

Forsikringsforslag til din KIA
Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan dække mod skader på andre billister og deres genstande. Samtidig vil en kaskoforsikring også være at foretrække, idet du så er dækket ind mod skader på dit eget køretøj. Derudover er det også muligt at investere i andre services som f.eks. vejhjælp, der kan inkluderes i din bilforsikring. Sagt med andre ord vil en forsikring af den ene eller anden art altså skabe en form for sikkerhedsnet for dig og din familie, når du kører rundt på de danske landeveje.

KIA i Danmark
KIA er, som nævnt tidligere, en Koreansk bilproducent i stor fremgang. Kia har under deres bilmærke 12 produktions- og samlefabrikker fordelt i syv lande, og de producerer årligt mere end 1,1 millioner biler. I Danmark er f.eks. KIA Picanto en rigtig populær og økonomivenlig bil.


De mest almindelige modeller


go to top