Husk det røde kort på bilferie

Har du en kaskoforsikring, så er du også automatisk dækket af din bilforsikring med det røde kort. Det røde kort hjælper dig hvis du får problemer i udlandet.

Få en billig Audi forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Har du en kaskoforsikring, så er du også automatisk dækket af din bilforsikring med det røde kort. Det røde kort hjælper dig hvis du får problemer i udlandet.

Bilforsikringen i udlandet

Det er SOS international der håndterer opgaven med at hjælpe danske billister der strander i udlandet med problemer. Men du skal huske at medbringe dit røde SOS kort. Du kan enten selv udskrive kortet og skrive dine informationer ind på det, få forsikringsselskabet til at sende dig det røde kort eller som noget helt nyt bruge de nye apps til både Iphones og Android

Hvis du får en skade, så kan du med dit forsikringsbevis få hjælp til at blive bugseret til et værksted og i nogle tilfælde få hjælp til videre transport såfremt at du ikke kan komme videre. 

Mange er dobbeltforsikret – skal man købe et særskilt abonnement?

En artikel i politiken fortæller at der er mange der er overdækket på dette område. Det kan måske skyldes de meget indviklede regler på området. For har du en kaskoforsikring tilknyttet din bilforsikring så dækker den vejhjælp i udlandet, men ikke i Danmark. Når så f.eks. Falck eller Dansk Autohjælp markedsfører sin vejhjælp med udenlandshjælp, så hjælper det kun de billister der ikke har en kaskoforsikring men blot en ansvarsforsikring til sin bil. Få et godt tilbud på vejhjælp.

Relaterede emner:

På Forsikringsportalen.dk kan du sætte dine forsikringer i udbud hos flere selskaber så du kan få en bedre og billigere forsikring. Bestil 3 gratis tilbud i dag.

Indhent 3 forsikringstilbud

go to top